Martha Stewart, în costum de baie, pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, la 81 de ani. „E ceva istoric!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:38

Martha Stewart apare pe coperta publicației Sports Illustrated Swimsuit, în 2023, într-un pictorial „epic”, bifând o apariție istorică în celebra revistă.

Afacerista și vedeta de televiziune, în vârstă de 81 de ani, devine astfel cel mai în vârstă model în costum de baie de pe coperta acestei reviste.

Martha Stewart, în costum de baie, pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit

„Îmi place poza aceea”, a spus Martha Stewart despre fotografia ei de copertă, când a dezvăluit-o în emisiunea „Today” de luni.

Citeşte și: Martha Stewart arată incredibil. Care sunt secretele ei

Ședința foto cu Martha Stewart a avut loc în Republica Dominicană, iar vedeta a fost fotografiată în 10 costume de baie diferite. Martha Stewart s-a declarat extrem de încântată de propunerea revistei.

„Când am auzit că voi fi pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, m-am gândit: „Oh, e destul de bine, voi fi cea mai în vârstă persoană care a pozat vreodată pentru o coperta revistei Sports Illustrated. Și nu mă gândesc foarte mult la vârstă, cât la faptul că este ceva istoric”.

Citeşte și: Martha Stewart, criticată pentru postarea unor fotografii „ciudate”. „Este ridicol!” Cum s-a pozat vedeta la 81 de ani

Într-o postare e Twitter, Sports Illustrated a numit coperta drept „epică”.

„Când am spus că anul acesta va fi epic, am vorbit serios”, au transmis reprezentanții publicației pe Twitter.

Prin acest pictorial, Martha Stewart a depășit-o pe mama lui Elon Musk, modelul Maye Musk, care a apărut și ea pe coperta revistei în 2022, la vârsta de 74 de ani.

„Sunt atât de încântată să fiu pe coperta ediției @SI_Swimsuit! Motto-ul meu a fost întotdeauna următorul: „când nu mai ai ce să schimbi la tine, ești gata…”. Așa că m-am gândit, de ce să nu accept această oportunitate a vieții? Sper că această coperta să te inspire, să te provoace să încerci lucruri noi, indiferent de stadiul vieții în care te afli. Să te schimbe, să evoluezi și să fii neînfricat – toate acestea sunt, într-adevăr, lucruri foarte bune” – a transmis afacerista, într-o postare pe pagina ei de Instagram.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu Martha Stewart.

Martha Stewart și-a început cariera de model la vârsta de 15 ani. Apoi a lucrat ca agent de bursă pe Wall Street și mai târziu a început o afacere de catering, care s-a transformat ulterior într-o companie media de succes ce promovează stilul de viață sănătos.

Citeşte şi: Snoop Dogg, ia lecții de gătit de la Martha Stewart: „M-a învățat să fiu un adevărat chef”

Ce trucuri are Martha Stewart pentru a arăta impecabil la 80+

Martha Stewart a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că secretul ei pentru a se menține în cea mai bună formă constă, în proporție de 50% în moștenirea genetică, iar 50% în faptul că nu consumă alcool, evită expunerea la soare, se odihnește corespunzător, face mișcare și se hrănește sănătos. În plus, în fiecare dimineață, Martha Stewart bea pa stomacul gol un pahar cu apă călduță și zeama de la o jumătate de lămâie.

Martha mai apelează și la ajutorul intervențiilor minore precum injecțiile cu botox și acid hialuronic. Demachierea este un alt obicei de care afacerista nu uită niciodată și care contribuie la menținerea unui ten strălucitor și sănătos.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter