Maria Constantin, primele declarații despre nunta cu Robert Stoica

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 17:35

De mai bine de un an, Maria Constantin (33 de ani) formează un cuplu cu Robert Stoica (30 de ani). Perechea s-a cunoscut în timpul unui eveniment și locuiește împreună deja de un an. Interpreta de muzică populară a fost cea care a făcut primul pas.

„Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: «Mă placi sau nu mă placi?»”, a mărturisit Maria în emisiunea Teo Show. „Ne potrivim. Chiar suntem pe aceeași undă amândoi”, a mai spus Robert la Vorbește Lumea.

„Tocmai, nu am făcut nimic special. A fost totul natural. Totul a venit de la sine. Nu am forțat nimic, asta este cel mai important”, a completat Maria. De curând, solista a vorbit despre căsătorie.

Maria Constantin, primele declarații despre nunta cu Robert Stoica

„Toate la timpul lor. Noi, momentan, ne bucurăm de perioada asta frumoasă și nu vrem să grăbim lucrurile cu nimic. Am văzut că s-a scris că facem nunta la anul. N-am programat încă nimic, însă da, probabil o să existe și acest eveniment, dar momentan vrem să ne bucurăm”, a explicat Maria Constantin, potrivit Spynews.

„Eu dintotdeauna mi-am dorit o familie. Probabil din cauza încercărilor eșuate, oamenii m-au privit mai ciudat. Nu aș spune nu la o a treia căsnicie. Sunt tânără. Da, sunt într-o relație. Nu am niciun fel de problemă. De ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți, Doamne-ajută?”, mai spunea solista anul trecut.

„Noi femeile sperăm întotdeauna la acea dragoste perfectă din filme. Iată că eu mi-am găsit-o, până la urmă”, mai spunea Maria la începutul anului 2021. Solista și partenerul ei se află în prezent în Italia. Fotografii din vacanța perechii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

Alex Velea, despre conflictul dintre el și Cătălin Măruță: „Nu am ce să mai vorbesc cu el”

Artista a mai fost căsătorită în trecut de două ori

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter