Maria Constantin și Robert Stoica, detaliile unei nunți spectaculoase. Artista va purta o rochie cu diamante

De Simona Tudorache, pe

Maria Constantin se căsătorește pentru a treia oară, în luna august, iar de această dată speră să fie cu noroc. Artista și-a găsit fericirea lângă un tânăr afacerist, Robert Stoica, și nu a ezistat să spună „Da” atunci când a primit inelul.

Artista va păși spre altar într-o rochie spectaculoasă, cu diamante, care are un preț pe măsură. Soțul vedetei va fi nevoit să scoată din buzunar în jur de 9.000 de euro doar pentru ținuta miresei. Evenimentul va avea loc pe 4 august, la restaurantul lui Gabi Bădălău, și va aduna peste 250 de persoane. La cununia civilă se va dansa cu o săptămână înainte.

„Vreau să plătească soțul și nu aș vrea să îi spun acum ca să facă infarct înainte de nuntă”

„Vreau să plătească soțul și nu aș vrea să îi spun acum ca să facă infarct înainte de nuntă. O să îi dau factura pe mail după nuntă sau în seara nunții. Cred că o să fie în jur de 9.000 de euro. Între 7.000 și 9.000 de euro.

Altceva vreau să zic, este o rochie unicat, iar Maria este extraordinar de finuță și se vede lucrul acesta. Nu o să vedeți coroane cu diamante, așa cum vă așteptați. Atunci când zic diamante, mă refer la ceva finuț și delicat”, spune Florin Burescu pentru ego.ro.

Citeşte și: Maria Constantin, schimbare radicală de look: „Cât am stat la Survivor, părul meu s-a distrus”

Citeşte și: Maria Constantin se pregătește de nuntă, după eliminarea de la Survivor 2023: „Am plâns de fericire că mă întorc acasă” / Interviu exclusiv

Maria Constantin a îmbrăcat rochia de mireasă în fața alesului ei

Maria nu se consideră o fire superstițioasă, așa că s-a sfătuit cu alesul ei, Robert Stoica și în privința rochiei din ziua cea mare. Ea a ales-o ca domnișoară de onoare pe Vica Blochina.

„Dacă nu îi place, poate nu mă mai ia. Glumesc. Tot timpul când fac un lucru, îmi place să mă sfătuiesc cu el. Rochia de mireasă a văzut-o înainte, știe despre ce e vorba. Este o rochie care are greutatea unui fulg. Consider că fiind o petrecere afară, garden party, nu nuntă, trebuie să fiu îmbrăcată cât mai lejer, să mă simt bine, să dansez, să mă distrez”, susține ea.

Citeşte și: De ce a divorțat Maria Constantin de două ori: „Am căutat relația perfectă pe care au avut-o părinții mei și nu am găsit-o” / Exclusiv

Citeşte și: Maria Constantin, despre cel mai greu moment trăit: “Am lucrat până la epuizare ca să uit ce se întâmplă în viața mea” / Interviu exclusiv

Cine este Robert Stoica

Robert Stoica este cu trei ani mai mic decât cunoscuta artistă, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Maria Constantin a mai fost căsătorită cu Ciprian Vasile Tapotă, cu care are și un băiețel, și cu Marcel Toader.

“Dacă eu sunt bine și cei din jurul meu sunt bine, eu am căutat relația perfectă pe care au avut-o părinții mei și nu am găsit-o. Am încercat să-mi salvez căsniciile, dar când nu s-a mai putut am zis stop. Chiar dacă știam perfect ce mă așteaptă.

Au fost momente în care am pornit de la minus 1000, din toate punctele de vedere și cu toată lumea în capul meu. Nu mi-a păsat pentru că nu am vrut să fac compromisuri”, susținea Maria Constantin pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter