Marea suferință din viața lui Edith Gonzalez. Ce legătură are cu diagnosticul de cancer

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 28 iunie 2019, 14:09
Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian. În urma sa a lăsat nu doar multă durere, ci și o fiică de 14 ani, pe nume Constanza. Micuța a rămas în grija tatălui vitreg, Lorenzo Lazo, soțul lui Edith Gonzalez.

Edith Gonzalez, deși a fost o femeie foarte frumoasă și una dintre cele mai talentate, îndrăgite și apreciate actrițe din Mexic, nu s-a bucurat și de noroc în dragoste. Actrița s-a căsătorit foarte târziu, în 2010, la vârsta de 46 de ani, însă aceasta a fost, probabil, unul dintre cele mai fericite momente din viața sa sentimentală.

Edith Gonzalez a trecut printr-o mare dezamăgire și deziluzie în dragoste care, se pare, a marcat-o pentru tot restul vieții. Conform presei internaționale (nuevamujer.com), actrița de telenovele a trăit o iubire neîmpărtășită și a fost nevoită să-și ascundă mereu sentimentele, de fapt, să se ascundă întru totul. Edith Gonzalez a avut o relație ascunsă care a durat mulți ani de zile cu politicianul Santiago Creel, în vârstă de 64 de ani. Diferența de vârstă de 10 ani dintre cei doi nu a fost un impediement, dar se pare că nici faptul că acesta se afla în plin proces de divorț cu Beatriz Garza, cea care i-a fost soție timp de 21 de ani. Nu știm dacă Edith Gonzalez a aceptat să-i fie alături sperând ca într-o zi o să-i devină soție, cert este că după divorț acesta nu a cerut-o niciodată în căsătorie pe celebra actriță, ba mai mult nu a dorit să-și recunoască nici fiica, pe Constanza, născută în 2004, la un an de când începuseră relația clandestină.

Marea suferință din viața lui Edith Gonzalez. Ce legătură are cu diagnosticul de cancer

De aici înainte, un alt capitol dureros începe să se scrie în viața lui Edith Gonzalez. Actrița a recunoscut că sarcina nu a fost planificată, însă că fetița a fost născută din iubire și așteptată cu sufletul la gură. Cu toate acestea, tatăl său nu a dorit să o recunoască, iar Edith a înregistrat-o pe micuță doar pe numele său. În aceea perioadă, Edith Gonzalez juca în telenovele Mujer de madera (Pădurea blestemată) și a fost nevoită să abandoneze filmările pentru că a-și duce sarcina la final, iscând un adevărat scandal în presă. Toată lumea se întreba cine este tatăl, însă răspunsul a venit abia după 4 ani.

Marea suferință din viața lui Edith Gonzalez. Ce legătură are cu diagnosticul de cancer

Cu toate că Santiago Creel și-a cunoscut fiica la multe zile după ce s-a născut, acesta a recunoscut-o cu numele său abia în 2008, atunci când și procesul său de divorț era pe deplin încheiat. Este de la sine înțeles că povestea ascunsă de iubire s-a dizolvat între timp, lăsând urme adânci în sufletul gingașei Edith.

Marea suferință din viața lui Edith Gonzalez. Ce legătură are cu diagnosticul de cancer

Tot în 2003, anul în care Edith și Santiago au început idila ce avea să-i schimbe viața definitiv actriței, aceasta îl cunoaște pe Lorenzo Lazo, însă, de asemenea, și acesta era însurat, cei doi rămânând o lungă perioadă de timp doar prieteni apropiați. Ei bine, ca și cum un blestem i-a dat târcoale cu mult înainte, soția lui a murit de cancer în 2009, iar un an mai tâzriu Lorenzo și Edith s-au căsătorit. Surprinzător, dar tot în același an și Santiago Creel se căsătorește cu Paulina Velasco, secretara sa.

Marea suferință din viața lui Edith Gonzalez. Ce legătură are cu diagnosticul de cancer

Conform medicinei alternative, decepțiile în dragoste, dezamăgirea, suferința, neîmplinirea și pierderea partenerului se răsfrâng în mod brutal și nociv asupra stării de sănătate a organismului, iar zona afectată de aceste emoții negative, cu atât mai mult cu cât la mijloc este vorba de un copil, este zona genitală.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter