Când își va boteza Mara Bănică fiica

De Unica.ro, pe

Mara Bănică (46 de ani) a dat naștere unei fetițe pe 1 februarie 2022. Jurnalista și soțul ei, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie, sunt căsătoriți din primăvara anului 2021. Recent, Mara a dezvăluit când își va boteza fiica.

Vedeta TV mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu ține legătura cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie alături.

Când își va boteza Mara Bănică fiica

Despre primele momente alături de fiica ei, Mara a povestit pentru Fanatik: „Prima seară a fost de neuitat. Nu am dormit deloc. Cea mică a plâns, noi am păzit-o. Am crezut că așa va fi mereu. Deja ne gândeam să ne facem program, să vedem cum ne împărțim, să dormim pe rând, dar, din a doua zi, totul s-a schimbat”.

„Avem un ursuleț care scoate sunete albe, identice cu cele din pântecul mamei, și ne ajută extraordinar de tare. De când l-am pus lângă ea, doarme continuu. (…) Se trezește o singură dată pe noapte, mănâncă, o schimb, și înapoi la somn”, a continuat.

„Încă nu avem probleme cu colicile, eu sper să rămână lucrurile la fel de relaxate ca și până acum. Este un copil minunat, un copil bun și seamănă izbitor cu soțul meu. Nu pot să spun că-mi displace, pentru că e soțul meu”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mara Bănică se testează zilnic pentru COVID-19. „Mă tem foarte tare de boală”

Mara Bănică s-a căsătorit. Cum arată verighetele perechii

„Am vorbit cu preotul despre botez și cred că după Paște îl vom face. Undeva pe 4 mai, cred. Nu am stabilit încă data, dar la începutul lunii mai am vrea. Indiferent de situația pandemică, dacă se vor face petreceri sau nu, noi tot vrem să o botezăm. Totuși, sperăm să putem face și o petrecere, pentru că deja prietenii mă sună să îi chem la botez”, a adăugat.

Mara Bănică: „Am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro”

Pentru a deveni din nou mamă, Mara a apelat la fertilizarea in vitro. „Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți. (…) Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu”, mai povestea Mara cu ceva timp în urmă.

„Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân însărcinată, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și că o femeie ca mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată”, a încheiat atunci.

Cu ce se ocupă soțul Marei Bănică

„Relația cu soțul meu este minunată. (…) Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme. Mă ajută foarte mult. În primul rând, e ajutorul acesta moral și, în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine. Nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară”, mai spunea Mara Bănică în decembrie 2021, pentru Fanatik.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, pentru trei-patru zile. Relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar, momentan, asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a completat atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter