Mara Bănică, primele declarații după moartea tatălui: „Parcă trăiesc viața altcuiva”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 29 noiembrie 2022, 17:47

Moartea fulgerătoare a tatălui a făcut-o pe jurnalista Mara Bănică să creadă că trăiește o viață de film. Vedeta a apărut pentru prima dată într-un platou de televiziune, după ce și-a înmormântat părintele, și a povestit cât de greu i-a fost să primească și să accepte cumplita veste.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Mara Bănică a mărturisit că o boală respiratorie a fost cea care a cauzat moartea tatălui ei. „Dacă nu știi de ea, riști să mori din cauza bronhopneumoniei”

Mara Bănică povestește despre cum a primit vestea morții tatălui

Jurnalista povestește că totul a început cu o simplă răceală. Tatăl ei și-a continuat activitățile normale, timp în care vedeta s-a ocupat ca lui să nu îi lipsească nimic.

„A răcit. M-am dus, i-am dus medicamente. Era răcit, spunea că l-a tras curentul. A scos câinele, totul normal. Într-o zi m-a sunat mama și mi-a zis că nu s-a mai putut îmbrăca, că a chemat ambulanța. Am mers acolo repde, erau două ambulanțe la el. Respira doar 25% și a ajuns direct la Floreasca. I-au făcut testul covid, iar la 24 de ore, când a ieșit testul și a aflat că e negativ a ajuns intubat la ATI”, povestește Mara Bănică.

Citește și: Tatăl Marei Bănică a încetat din viață. „Suntem șocați!” Mesajul dureros al jurnalistei

Fosta prezentatoare mărturisește că a fost puternică în tot acest timp și nu i-a ascuns nimic mamei sale din ceea ce se întâmplă cu tatăl ei. A mers și l-a vizitat la spital, iar ulterior a început să conștientizeze că lucrurile au luat o turnură neașteptată.

„Mi-a dat Dumnezeu înțelepciune. Nu i-am ascuns mamei, a știut la fiecare pas ce se întâmplă cu tata. Deși nu știam asta, conștientizam că e foarte foarte grav și că nu va mai trăi. Tatălui meu îi e mai bine acolo, nu s-a dus la rău. Răul e aici, pentru noi. Dacă depășești barierele, jalea și înțelegi viața așa cum e, poți merge mai departe”, a adăugat ea în emisiunea de la PRO TV.

Fiul Marei Bănică, în lacrimi lângă sicriul bunicului: A suferit foarte mult

Vestea morții tatălui a căzut ca un trăznet în familia jurnalistei. Mara Bănică spune că cele mai dificile momente de după deces a fost cel de la slujba de înmormântare, dar și cel în care și-a văzut copilul plângând.

„Cele mai triste momente au fost la slujba de înmormântare și când a venit băiatul meu. Dima a fost crescut de tata. 8 ani l-a dus dimineață de dimineață la școală. Copilul meu e sensibil și și-a adorat bunicii. A suferit foarte mult. E greu să vezi un copil cum se zguduie de plâns”, a povestit jurnalista.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Mara Bănică a avut o relație foarte apropiată cu tatăl ei. La rândul lui și el își iubea extrem de mult nepoții.

„Tata avea o vorbă: dacă știam că am să îmi iubesc atât de mult nepoții, îi făceam mai întâi pe ei. Sunt sigură că tata o să îmi netezească drumul și că își va iubi nepoții. Mie mi se pare că parcă acum trăiesc momente din viața altcuiva, că trăiesc într-un film. Aștept să se spună stop și să ne reluăm viața. Să îl sun pe tata și să vorbim despre ce a mai făcut Germania la cupa mondială”.

Întâmplarea care a venit „ca un semn” pentru jurnalistă

Mara Bănică a povestit și despre o întâmplare pe care a trăit-o cu unele dintre fiicele cântărețului Nelu Ploieșteanu, un artist foarte apropiat de familia Bănică. A fost cel care s-a aflat și pe lista artiștilor care au întreținut atmosfera la botezul băiatului său.

„Vinerea trecută eram la mama care făcea coliva de 9 zile și la un moment îmi bâzâie telefonul. Am primit o notificare cu un album foto care se crease nou. Îl deschid și erau numai fotografii cu tata și cu Nelu Ploieșteanu. Peste câteva minute primesc mesaj de la Aneta, fiica lui Nelu. Îmi scria că e un concert Horia Brenciu și că i-a creat un moment în memoriam și toată sala cânta „Sunt vagabondul vieții mele„. Apoi mă sună și îmi zice să nu mă supăr că mi-a trimis mesajul, dar l-a redirecționat către surorile ei și către mine, că ea consideră că sunt parte din familie. Îi zic ce mi s-a întâmplat pe telefon și îmi spune că atunci când a fost la sciriul tatălui meu l-a rugat atunci când se va întâlni cu Nelu Ploieșteanu să îi spună că ai lui copii îl iubesc. Și eu cred că el a ajuns acolo și s-a întâlnit cu Nelu și de asta am primit aceste semne, ca să știm”

Mara Bănică, primele declarații după moartea tatălui: "Parcă trăiesc viața altcuiva"
Mara Bănică și Nelu Ploieșteanu

Mara Bănică și soțul ei sunt căsătoriți din primăvara anului 2021, după ce s-au logodit în iunie 2020. Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut.

Sursă foto: Facebook Mara Bănică / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter