Mara Bănică a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale

De Unica.ro, pe

Mara Bănică (46 de ani) a dat naștere unei fetițe pe 1 februarie 2022. Jurnalista și soțul ei, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie, sunt căsătoriți din primăvara anului 2021. Recent, Mara a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, dezvăluind, totodată, numele deosebit al micuței.

Vedeta TV mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu ține legătura cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie alături.

Mara Bănică a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale

„Ea este Donca noastră! ❤️ La mulți ani, doamnelor, domnișoarelor! :)”, a scris jurnalista în descrierea primei fotografii cu chipul fiicei sale. Numele Donca ar avea origini bulgărești și armenești, însemnând „neprețuit/ă”.

Donca va fi botezată după Paște. „Am vorbit cu preotul despre botez și cred că după Paște îl vom face. Undeva pe 4 mai, cred. Nu am stabilit încă data, dar la începutul lunii mai am vrea. Indiferent de situația pandemică, dacă se vor face petreceri sau nu, noi tot vrem să o botezăm. Totuși, sperăm să putem face și o petrecere, pentru că deja prietenii mă sună să îi chem la botez”, a declarat Mara Bănică pentru Fanatik.

„Prima seară a fost de neuitat. Nu am dormit deloc. Cea mică a plâns, noi am păzit-o. Am crezut că așa va fi mereu. Deja ne gândeam să ne facem program, să vedem cum ne împărțim, să dormim pe rând, dar, din a doua zi, totul s-a schimbat”, a mai spus pentru aceeași sursă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Șișcanu a răbufnit în mediul online, după ce a fost judecată că a plecat în vacanță la Viena

Povestea cuplului american care a adoptat un băiețel din Ucraina cu doar câteva zile înainte ca războiul să înceapă

Nick Casciaro, despre relația dintre el și Loredana Groza: „Ne respectăm reciproc foarte mult”

„Avem un ursuleț care scoate sunete albe, identice cu cele din pântecul mamei, și ne ajută extraordinar de tare. De când l-am pus lângă ea, doarme continuu. (…) Se trezește o singură dată pe noapte, mănâncă, o schimb, și înapoi la somn”, a continuat.

„Încă nu avem probleme cu colicile, eu sper să rămână lucrurile la fel de relaxate ca și până acum. Este un copil minunat, un copil bun și seamănă izbitor cu soțul meu. Nu pot să spun că-mi displace, pentru că e soțul meu”, a mai spus.

Mara Bănică: „Am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro”

Pentru a deveni din nou mamă, Mara a apelat la fertilizarea in vitro. „Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți. (…) Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu”, povestea Mara cu ceva timp în urmă.

„Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân însărcinată, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și că o femeie ca mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată”, a încheiat atunci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter