Fiica Marei Bănică a împlinit un an. Ce a ales de pe tava destinului

De Ovidiu Cojocaru, pe

A fost motiv de petrecere în familia jurnalistei Mara Bănică. Mezina familiei a împlinit un an, motiv pentru care apropiații s-au adunat la tradiționalul eveniment de tăiere a moțului.

Vedeta a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, care au fost cele trei obiecte pe care fiica sa le-a ales de pe tava destinului.

Ce a ales fiica Marei Bănică de pe tava destinului

În ediția de joi a emisiunii „La Măruță”, Mara Bănică nu a venit singură, ci însoțită de mama ei. La rândul ei aceasta și-a aniversat și ea ziua de naștere, fiind născută în aceeași zi cu nepoata sa.

„Nu era planificat (n.r să nască în acea zi), dar nu mai puteam. În ultima perioadă a sarcinii mă mânca tot corpul și m-am rugat de medic și am născut cu vreo săptămână înainte.”, a povestit Mara Bănică.

Citește și: Mara Bănică, despre momentul în care a fost refuzată să mai apară la TV: „Mi s-a spus că sunt prea bătrână”

Timpul a trecut, iar zilele trecut fiica vedetei a împlinit un an. Așa cum spune tradiția, întreaga familie a participat la tăierea moțului. Și tot conform datinilor, micuța a trebuit să aleagă de pe tava destinului trei obiecte. Se spune că obiectele alese de un copil i-ar putea influența destinul și cariera.

„A ales pixul, deci ar fi jurnalistă ca mine, apoi a ales jucăria și îmi place să cred că ii va fi viața ca un joc, iar ultimul obiect a fost un ceas. A mai luat și banii, dar se spune că primele trei obiecte contează”, a spus Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mama marei Bănică, prima aniversare fără soț

Bucuria aniversării a fost umbrită pentru mama Marei Bănică de către moartea soțului ei. A fost prima zi de naștere, pe care a sărbătorit-o fără acesta, după ce s-a stins din viață spre finalul anului trecut.

„A fost rima petrecere, primul eveniment important de familie la care el nu a fost fizic. Mi-au dat lacrimile când a început o piesă în italiană. Lui îi plăcea să asculte muzică italienească”, a spus emoționată mama Marei Bănică.

A vorbit și despre povestea lor de dragoste despre care susține că a pornit frumos si a continuat la fel de frumos. „Viața merge înainte. Îmi ocup timpul cu altceva. Am pasiuni, rebus, citit, ascult muzică”, a adăugat ea.

Citește și: Mara Bănică, despre momentul în care a fost refuzată să mai apară la TV: „Mi s-a spus că sunt prea bătrână”

Mara Bănică urmează să plece într-o vacanță, alături de partenerul ei și fiul Dima. A planificat totul după întoarcerea din competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Fiica va rămâne în grija celor apropiați.

„Plecăm pe 17 februarie, doar cu Dima, o săptămână la New York, E o vacanță luată mai de mult, după ce m-am intors din junglă. Nu o luăm și pe cea mică. E greu cu un copil mic, e frig. Rămâne familia cu ea, bona, dar de Paște vom pleca împreună”, a dezvăluit jurnalista.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter