Mara Bănică a născut. Primele declarații ale vedetei

De Unica.ro, pe

Mara Bănică a născut în această dimineață o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a venit pe lume chiar de ziua bunicii ei.

Mara Bănică a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit mamă pentru a doua oară în această dimineață. Tot în data de 1 februarie s-a născut și mama jurnalistei.

Citește și: Cât timp va mai fi valabil certificatul verde fără doza booster

Loredana Groza, subiect în presa străină după ce s-a dus cu Nick Casciaro în Italia

Lucian Viziru, despre scena de dragoste cu Nicoleta Luciu din telenovela „Lacrimi de iubire”

Doi frați din Brăila au făcut copii împreună. Ei riscă 5 ani de închisoare pentru incest

Mara Bănică, primele declarații după ce a devenit mamă a doua oară

Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineața la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine! a transmis Mara Bănică de pe patul de spital.

Vedeta, care a rămas însărcinată la 45 de ani prin fertilizare in vitro, a născut prin cezariană o fetiță de 3 kg și 50 de centimetri, perfect sănătoasă.

Totul a decurs foarte bine! Am născut la ora 7:24, fetița are 3 kg, 50 de centimetri și nu are nicio problemă. Nici măcar icter cum mai fac copiii, e perfectă! Suntem bine amândouă!

Fetița e foarte drăguță, seamănă 100% cu soțul meu când era mic. E foarte cuminte și mă bucur că este foarte sănătoasă. I-am făcut toate analizele și nu avem nicio problemă, a mai spus vedeta pentru cancan.ro.

Mara Bănică și soțul ei sunt căsătoriți din primăvara anului 2021, după ce s-au logodit în iunie 2020. Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter