Mara Bănică a plecat în vacanță ca să lase în urmă durerea: „Este primul Paște fără tata”

De Simona Tudorache, pe

Mara Bănică a ales să nu facă Paștele în țară. Cu gândul la părintele pe care l-a pierdut, vedeta a plecat în vacanță cu mama sa și cu cei doi copii.

Chiar dacă s-au lăsat răsfățați de razele soarelui sau de valurile mării, amintirile au fost la fel de dureroase. Cel care le-a oferit atât de multe clipe frumoase nu le mai bucură astăzi viața.

Mara Bănică: „Mi-am luat copiii și mama și ne-am dus departe de acasă”

„Este primul Paște fără tata. Din câte vor mai fi pentru mine. Mi-am luat copiii și mama și ne-am dus departe de acasă. Cred că ne-am dorit să nu mai plângem. Aici, fiind mereu împreună, nu prea avem cum să ne ascundem unii de alții. Și ne înfrângem lacrimile”, a mărturisit Mara Bănică.

Citeşte și: Mara Bănică, primele declarații după moartea tatălui: „Parcă trăiesc viața altcuiva”

„Am în ceață zilele acelea și parcă nu sunt parte din viața mea, parcă nu eu le-am trăit”

În urmă cu doar câteva luni, vedete trecea printr-un moment dureros. Îl pierdea pe cel care i-a călăuzit pașii. “Astăzi sunt cinci luni de când tata s-a dus. Am în ceață zilele acelea și parcă nu sunt parte din viața mea, parcă nu eu le-am trăit.

Tatei îi plăcea cozonacul. Îi plăcea să se întărească și îl mânca așa, tare. Îi plăcea să spargă el ouăle tuturor. Când eram mică, avea unul din lemn.

Mă bucur doar pentru copiii mei astăzi. Ei zâmbesc sincer, nu mimează fericirea niciodată. Dima e parte din bunicul care l-a crescut. Își amintește de vacanța de acum patru ani când a fost aici cu bunicul care..și începe o înșiruire lungă de amintiri frumoase.

Donca a dormit două nopți vegheată de bunicul, în patul lui. Aș fi vrut să fie mai multe, dar, Doamne, îți mulțumesc și pentru astea!

Iar ție, tată, Hristos a Înviat! Te iubesc!”, a mai spus Mara Bănică.

Mara Bănică: „A murit dintr-o banală pneumonie”

Mara Bănică și-a pierdut tatăl în urma unei pneumonii. Jurnalista povestea cu ochii în lacrimi cât de multe îi datorează.

„A murit dintr-o banală pneumonie. Îi rog pe toți cei de acasă să-i convingă să facă acea radiografie la plămâni dacă au făcut COVID. Tata nu a mers, mama a mers. Rămâne o pojghiță pe plămâni la unii oameni și trebuie îndepărtată simplu, cu un tratament, dacă nu știi de ea la prima răceală riști să mori de bronhopneumonie. Asta a pățit tata”, mărturisea Mara Bănică, la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeşte și: Mara Bănică, despre momentul în care a fost refuzată să mai apară la TV: „Mi s-a spus că sunt prea bătrână”

A avut COVID de două ori, a doua oară a dus-o pe picioare, prima dată a fost mai greu. ”A răcit, spunea că l-a tras curentul, că îl doare intercostal, i-am dus pastile de dureri, se ridica, a scos și câinele. Până într-o zi când mama mi-a spus că nu s-a putut îmbrăca și că a chemat ambulanța. Erau deja două ambulanțe la noi acasă, respira 75% și a ajuns la spital. A ajuns direct la ATI, intubat. 

Doctorii de acolo nu ne-au ascuns nimic. Era a doua chestiune, cum îi spun mamei, că toate sunt la tine pe umeri. Nu i-am ascuns nimic, eu conștientizam că este foarte grav și că nu va trăi. Dacă am fi știut că are pneumonie, dacă ar fi avut simptome”, povestea Mara Bănică.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter