De ce a acceptat Mara Bănică să participe în sezonul 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

De Unica.ro, pe

Mara Bănică (46 de ani) este una dintre cele 12 vedete care au acceptat provocarea înscrierii în sezonul 2 al competiției „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Jurnalista a dezvăluit motivul pentru care a primit „cu mare bucurie” propunerea de a face parte din show.

De ce a acceptat Mara Bănică să participe în sezonul 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mara a devenit mamă pentru a doua oară la începutul anului acesta. Vedeta TV a născut o fetiță, Donca Maria, pe 1 februarie 2022. Mara mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu ține legătura cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie alături. Jurnalista și soțul ei, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie, sunt căsătoriți din primăvara anului 2021.

„Am primit-o cu mare bucurie (n.red.: propunerea de a participa în show). Primul lucru la care m-am gândit a fost: «Doamne, mai am 20 de kg de dat jos după sarcină, e șansa mea!». E singura cură de slăbire plătită din lume. Nu pot să țin dietă, nu mai pot! Ideea de reality-show îmi place foarte mult. Am mai avut ocazia, dar n-a fost să fie la momentul respectiv. Mă uit la orice reality, îl mănânc pe pâine, știu tot. Mă gândesc după dacă poate sunt tâmpită pentru că le văd și de două ori, și în reluare. Mi se pare că oamenii se arată cam așa cum sunt, când reality-ul este pe bune, iar la noi chiar sunt”, a declarat Mara Bănică, la Pro TV.

Până acum, jurnalista nu a dezvăluit în grija cui va rămâne fiica ei de nici un an în timpul în care ea se află la filmări.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”Pro TV a anunțat cele 12 vedete ale sezonului 2

Mara Bănică: „Am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro”

Pentru a deveni din nou mamă, Mara a apelat la fertilizarea in vitro.

„Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți. (…) Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu”, mai povestea Mara cu ceva timp în urmă.

„Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân însărcinată, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și că o femeie ca mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată”, a încheiat atunci.

Cu ce se ocupă soțul Marei Bănică

„Relația cu soțul meu este minunată. (…) Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme. Mă ajută foarte mult. În primul rând, e ajutorul acesta moral și, în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine. Nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară”, mai spunea Mara Bănică în decembrie 2021, pentru Fanatik.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, pentru trei-patru zile. Relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar, momentan, asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a completat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter