Mara Bănică a confirmat sexul celui de-al doilea copil: „Eu mă bucur mult”

De Unica.ro, pe

Mara Bănică (46 de ani) și soțul ei s-au căsătorit în primăvara anului 2021. Perechea s-a logodit în iunie 2020, iar în câteva luni Mara va deveni mamă pentru a doua oară. Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu are o relație cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie tată.

Mara Bănică a confirmat sexul celui de-al doilea copil: „Eu mă bucur mult”

Recent, Mara a confirmat sexul celui de-al doilea copil. Într-un interviu exclusiv pentru Cancan, Mara a vorbit și despre provocările întâmpinate în timpul acestei sarcini. „Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Niște grețuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună și jumătate”, a povestit Mara.

„Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc și să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viața mea. Dar am rămas pozitivă. Când medicul mi-a spus că pot pleca inclusiv într-o vacanță cu avionul, eu tot la pat am rămas. Am prins o teamă, așa. Mă protejez mult, ceea ce în prima sarcină nu am făcut deloc. Am lucrat atunci până în ultima zi. Acum, e totul diferit”, a continuat.

Citește și:

Mara Bănică a dezvăluit dieta cu care a slăbit 15 kilograme

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul secret până acum

Mara Bănică s-a căsătorit. Cum arată verighetele perechii

„A, am poftit mămăligă cu brânză și smântână. Și cartofi prăjiți cu ou. Poftele de gravidă sunt groaznice pentru că trebuie să le îndeplinești fix atunci, pe loc”, a mai spus Mara.

„Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Inițial, am avut doi saci gestaționali, știam că am gemeni. La vreo două săptămâni sau trei, medicul ne-a spus că unul dintre saci este gol, fără embrion. Abia ce ne obișnuisem cu ideea de doi! Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță.

Eu mă bucur mult, am pereche. Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui Play Station-ul! 🙂 În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă”, a completat.

„Dima ne-a rugat mulți ani să-i facem un frățior. Când i-am spus, a fost așa de emoționat! Se bucură, vorbește cu ea în burtică, e absolut fascinat și zilnic mă întreabă câte zile mai sunt. I-am spus că sora lui este cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l fac vreodată pe lumea asta. N-a înțeles el exact ce am vrut să spun, dar știu sigur că peste ani își va da seama”, a mai spus Mara, pentru Cancan.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter