Mama lui Snoop Dogg a murit. Ce mesaj a transmis artistul

Mama lui Snoop Dogg, Beverly Tate, a murit la vârsta de 70 de ani. Ce mesaje a transmis rapperul pe rețelele de socializare.

Anunțul că mama lui Snoop Dogg a încetat din viață a fost făcut de tatăl rapperului, Vernell Vardado. Bărbatul în vârstă de 71 de ani, i-a rugat pe internauți să se roage pentru familia lui.

Mama lui Snoop s-a stins din viață astăzi. Îi rog pe toți fanii noștri să se roage pentru noi, avem nevoie de asta acum mai mult ca niciodată. Mulțumesc, a transmis acesta pe Instagram.

Același lucru i-a rugat și Snoop Dogg pe fanii săi în luna mai a acestui an. Artistul a spus atunci că mama sa se confruntă cu o serie de probleme medicale, dar nu a intrat în detalii, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Exclusiv! Denise Rifai a recunoscut care sunt plăcerile ei vinovate

Snoop Dogg, mesaje emoționante după moartea mamei sale

Celebrul rapper american Snoop Dogg, în vârstă de 50 de ani, a publicat pe rețelele de socializare două imagini cu mama lui, însoțite de mesaje extrem de emoționante.

Mama, îți mulțumesc că m-ai făcut, a scris Snoop Dogg în dreptul unei imagini în care își îmbărțișează mama.

Mulțumesc, Doamne, că mi-ai dat un înger pe post de mamă, a scris rapperul în descrierea celei de-a doua fotografii, unde a notat și TWMA (n.r Till We Meet Again/ Până ne vom întâlni din nou).

Rapper, compozitor și producător, Snoop Dogg a cucerit publicul cu o serie de albume care au fost vândute în peste 40 de milioane de exemplare, în toată lumea. Printre ele se numără „Doggystyle”, „Tha Doggfather”, „Malice in Wonderland” şi „Doggumentary”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter