Ce părere are Bradley Cooper despre relația lui Kanye West cu Irina Shayk

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 24 august 2021, 13:18

După ce în februarie 2021, Kim Kardashian (40 de ani) a depus actele de divorț de Kanye West (44 de ani), rapperul a fost surprins petrecându-și aniversarea de 44 de ani în Provence, Franța, alături de modelul Irina Shayk (35 de ani).

Kim și Kanye s-au separat după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

Și Irina are o fiică, Lea De Seine, în vârstă de 4 ani, din fosta relație cu actorul Bradley Cooper (46 de ani). Recent, o sursă a dezvăluit ce părere are Bradley despre relația Irinei cu rapperul. Fosta pereche s-a despărțit în vara anului 2019.

Ce părere are Bradley Cooper despre relația lui Kanye West cu Irina Shayk

„Bradley va susține în totalitate orice relație își dorește Irina să aibă. Își dorește doar ca ea să fie fericită”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly.

„Bradley și Irina nu se înțeleg foarte bine doar în calitate de părinți, ci sunt și buni prieteni. Își împărtășesc lucruri personale unul celuilalt”, a mai spus aceeași sursă.

„Se înțeleg foarte bine și au foarte mult respect unul pentru altul, ceea ce face creșterea fiicei lor naturală. În acest moment le este mult mai bine în calitate de prieteni [nu de iubiți]”, mai spunea o sursă apropiată perechii în februarie 2021.

„Bradley este acum focusat pe fiica lor și pe mama lui, Gloria Campano, pe care o adoră. Ele sunt cele mai importante pentru el. Desigur, atenția Irinei este de asemenea focusată către fiica lor și către cariera sa în modelling”, a mai spus respectiva sursă.

Citește și: 

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Lora se retrage de la Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

Kanye și Irina au fost surprinși în vacanță în Provence, Franța. Perechea se cunoaște de ani buni. Irina a apărut în videoclipul piesei Power, lansat de Kanye în 2010, a fost menționată în versurile piesei Christian Dior Denim Flow a rapperului și a prezentat creațiile vestimentare ale acestuia la Săptămâna Modei de la Paris în 2012.

„Este genul de artă care te mișcă. A fost atât de distractiv să lucrez cu Kanye pentru că nu este doar un artist grozav, ci și o persoană minunată”, spunea Irina în 2011, după apariția în videoclipul Power. „Am jucat rolul unui înger care se comporta mai degrabă ca un diavol”, a mai spus atunci.

Kanye și Irina au călătorit din SUA în Franța cu un jet privat și au fost cazați în luxoasa Villa La Coste. „Arătau incredibil de fericiți și relaxați. Erau ei și câțiva alți prieteni”, a declarat o sursă pentru E! News.

„Kanye a fotografiat-o pe Irina ori de câte ori a avut ocazia”, a mai spus o altă sursă. „Ea iubea să pozeze, iar el era implicat în crearea unor fotografii reușite. Irina arată ca muza lui.”

Aceeași sursă de mai sus a dezvăluit că perechea a mai petrecut trei zile într-un hotel înainte de a reveni în SUA pe 9 iunie. În aceeași zi, perechea a fost surprinsă împreună pe un aeroport din New Jersey.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter