Cum se simte Travis Barker după ce a fost spitalizat cu pancreatită. „Avea dureri îngrozitoare”

De Adelina Duinea, pe

Travis Barker (46 de ani), toboșarul trupei Blink-182, a fost spitalizat pe 28 iunie 2022, cu pancreatită, o inflamație a pancreasului care se produce în momentul în care enzimele pancreatice încep să digere pancreasul (auto-digestie). Pancreatita poate fi acută sau cronică.

Cum se simte Travis Barker după ce a fost spitalizat cu pancreatită. „Avea dureri îngrozitoare”

Artistul a fost însoțit la spital de partenera lui, vedeta TV Kourtney Kardashian (43 de ani). Cuplul s-a căsătorit în Portofino, Italia, în mai 2022. Kourtney și Travis au fost „foarte îngrijorați”, a declarat o sursă pentru E! News.

„Avea dureri îngrozitoare. Atât el, cât și Kourtney s-au îngrijorat foarte tare. Ajunsese într-un punct în care abia mai putea merge”, a declarat un apropiat de-al lui Kourtney, pentru E! News. După o noapte în spital, Travis ar trebui să „fie ok”. „Se simte mai bine azi”, a mai declarat o sursă. „Kourtney încearcă să-l bine dispună. Urăște să-l vadă suferind”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Kourtney Kardashian, în cea mai scurtă rochie de mireasă! „Ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”

Citește și: Ireland Baldwin, detalii tulburătoare despre viol și avort, după ce avortul a devenit ilegal în SUA

Citește și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

După ce a fost spitalizat, fiica cea mică a artistului, Alabama (16 ani), le-a cerut urmăritorilor ei să se roage pentru Travis. În aceeași zi, Alabama a publicat o fotografie în care-și ține tatăl de mână. Ulterior, însă, adolescenta a șters imaginea. Din fostul mariaj cu modelul Shanna Moakler (47 de ani), Travis mai are un fiu biologic, Landon (18 ani), și o fiică adoptată, Atiana (23 de ani).

Kourtney și Travis s-au logodit după aproape un an de relație, în octombrie 2021. Cuplul s-a căsătorit civil la începutul lunii mai, în Santa Barbara, California. Ceremonia religioasă a avut loc pe 22 mai 2022, în Portofino, în vila L’Olivetta, deținută de Dolce & Gabbana, iar petrecerea a avut loc în Castelul Brown, care datează din secolul al XVI-lea.

De la eveniment nu au lipsit nici copiii lui Kourtney, doi fii și o fiică, Mason (12 ani), Penelope, (9 ani) și Reign (7 ani), din fosta ei relație cu Scott Disick (38 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter