Kourtney Kardashian, în cea mai scurtă rochie de mireasă! „Ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 13:06

Kourtney Kardashian (43 de ani) și toboșarul trupei Blink-182, Travis Barker (46 de ani), s-au căsătorit în Portofino, Italia. Nunta cuplului a fost găzduită de brandul Dolce & Gabbana. Vedeta TV, mama și surorile ei, Kris și, respectiv, Kim, Khloe, Kendall și Kylie, au purtat toate mai multe creații Dolce & Gabbana.

Kourtney Kardashian, în cea mai scurtă rochie de mireasă! „Ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”

De la eveniment nu au lipsit nici copiii mirilor. Kourtney are doi fii și o fiică, Mason (12 ani), Penelope, (9 ani) și Reign (7 ani), din fosta relație cu Scott Disick (38 de ani). La rândul său, Travis are trei copii, doi biologici, un fiu și o fiică, Landon (18 ani) și Alabama (16 ani), și o fiică adoptată, Atiana (23 de ani), din fostul mariaj cu modelul Shanna Moakler (47 de ani).

După aproape un an de relație, Kourtney și Travis s-au logodit în octombrie 2021. Cuplul s-a căsătorit civil la începutul lunii mai, în Santa Barbara, California. Ceremonia religioasă a avut loc pe 22 mai 2022, în Portofino, în vila L’Olivetta, deținută de Dolce & Gabbana, iar petrecerea a avut loc în Castelul Brown, care datează din secolul al XVI-lea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kelly Osbourne este însărcinată cu primul copil. „Sunt extrem de fericită”

Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

Kourtney a schimbat două rochii mini care au atras numeroase reacții negative. În weekendul dinaintea ceremoniei religioase, vedeta TV a purtat o rochie mini neagră, cu o icoană a Sfintei Maria în centrul acesteia. Outfit-ul a fost accesorizat cu un voal negru.

„Cea mai nepotrivită ținută pentru un moment atât de special”; „Este o nuntă sau o înmormântare?”; „Arată ca Familia Addams”; „A purta chipul Fecioarei Maria pe o rochie neadecvată”; „Dizgrațioasă”; „Dezastru”; „Nuntă într-un costum de Halloween”, acestea au fost câteva dintre reacțiile negative.

Ulterior, în ziua nunții, Kourtney a purtat o rochie mini albă cu dantelă și cu talia marcată cu un corset din satin. Look-ul a fost completat de un voal grandios, care a redat o icoană a Fecioarei Maria. „Oribilă rochie”; „Toți banii din lume și poartă lenjerie intimă în ziua nunții”; „Nu poți cumpăra eleganță, ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”; „Încă aștept să se îmbrace”; „Rochia ei n-a fost gata la timp așa că a mers în lenjerie intimă?”, acestea au fost doar câteva dintre criticile celei de-a doua rochii.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter