Mădălin Ionescu se recăsătorește cu soția sa

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 20 august 2018, 14:28
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt pregătiți să-și jure, din nou, dragoste veșnică. Fostul prezentator TV și-a cerut soția în căsătorie pentru a doua oară.

Mădălin Ionescu și jurnalista Cristina Șișcanu au împlinit 7 ani de când au devenit soț și soție și au dorit să încununeze evenimentul cu o reînnoire a jurămintelor. Cei doi au mers la un magazin de bijuterii și și-au cumpărat verighete nou-nouțe, cu atât mai mult cu cât bijuteriile acestora au fost furate în urmă cu câțiva ani, atunci când le-a fost spartă casa: „Cum e să-ți ceri din nou soția de… soție ? Ei bine … am comis-o și mă simt minunat! Am achiziționat verighetele și un inel de logodnă cu diamant, realmente superb! Mi-a luat ceva timp până să mă decid. Am trecut pragul mai multor case de bijuterii, unele cu renume internațional… Cristina a fost cu adevărat marcată de inelul de logodnă, ceea ce pentru mine e perfect! Am vrut să vă împărtășesc aceste rânduri în speranța că vă veți bucura alături de noi !”, -a transmis Mădălin Ionescu.

Madalin Ionescu si Cristian Siscanu

Cristina Șișcanu a punctat, la rândul său, pe rețelele de spocializare: „Din 2013 nu am mai purtat verighetă… mi-au fost furate toate bijuteriile când ne-a fost spartă casa. A fost singura dată cand mi-am dat jos verigheta și inelul de logodnă… De atunci am tot zis să ne facem alte verighete și nu am apucat pâna acum când ne-am hotărât să ne reînnoim jurămintele la 7 ani de la nuntă. Astăzi am fost și le-am luat! Sunt superbe! O să vi le arătam în curând. Mai sunt câteva zile pâna la eveniment… am emoții”.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță pe nume Petra. Fostul prezentator TV a mai fost căsătorit în trecut, iar în urma mariajului a devenit tatăl a doi copii, Ștefania și Filip.

Citește și – Antonia și Alex Velea, declarații de dragoste siropoase în public

Citește și – Dan Bittman, schimbare radicală de look. Artistul este de nerecunoscut

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter