Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit 12 ani de mariaj: „Reflectăm asupra relației noastre”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 12:22

Sunt la fel de fericiți și îndrăgostiți cum erau și la începutul relației. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au bifat în weekend 12 ani de mariaj și au sărbătorit așa cum se cuvine.

Cei doi și-au spus cuvinte dulci, Mădălin și-a surprins soția cu un buchet superb de flori, dar au ieșit și singuri în oraș, asta după ce au dus copiii la bunici.

Mădălin Ionescu: „Îți mulțumesc pentru dăruirea ta inimaginabilă, pentru Petra și pentru permanentă grijă pe care le-ai purtat-o și le-o porți Ștefaniei și lui Filip”

La început, mulți nu le-au dat prea multe șanse și nu au crezut că relația lor o să dureze. S-au cunoscut când el prezenta emisiunea Acces direct, la Antena1, și lăsa în urmă un mariaj, iar ea era reporter de teren. Timpul i-a unit însă și mai mult, iar acum sunt mai legați ca niciodată.

„12 ani de căsătorie. Azi. Te iubesc, baby! Cei mai frumoși, cei mai explozivi, cei mai pasionali, cei mai înțelepți, cei mai roditori ani din viața mea. Îți mulțumesc pentru dăruirea ta inimaginabilă, pentru Petra și pentru permanentă grijă pe care le-ai purtat-o și le-o porți Ștefaniei și lui Filip. La mulți ani”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.

Citeşte și: Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a căsătorit! Mihaela Coșerariu și-a refăcut viața alături de un afacerist / Galerie foto

„Consulul României la Chișinău a zis “Vă declar fericiți!” în loc de “Vă declar căsătoriți!”… avea emoții. A fost superb”, și-a amintit Cristina Șișcanu pe o rețea de socializare
„Da, facem 12 ani de când ne-am căsătorit, am dus copiii la bunici. Eu cu soțul am ieșit să luăm masa împreună și să stăm un pic așa, să reflectăm asupra relației noastre”, a mai spus vedeta.

„Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”

Cristina Șișcanu are convingerea că o relație se bazează în primul rând pe chimia dintre cei doi, iar dacă asta lipsește, povestea nu are sorți de izbândă.

„Atunci când decid să fie împreună, e bine să existe acea chimie, acea atracție. Adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul să vrea să trăiască pentru a agonisi.

Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, spunea Cristina Șișcanu pentru Ciao.ro.

Citeşte și: Cristina Șișcanu, despre a doua sarcină: „Lumea în care trăim mă sperie”

„Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens”

Mădălin Ionescu a susținut, de asemenea, spusele soției. “Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment. Cristina mi-a conferit aceste superputeri.

În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea. Suntem amândoi foarte dinamici. Activăm în același domeniu, muncim foarte mult împreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună”, a precizat el.

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter