10 lucruri mai puţin cunoscute despre Keira Knightley

De Viva.ro, pe

De mica sufera de o afectiune care o impiedica sa citeasca normal. Are o silueta de manechin, desi nu suporta dietele si sportul. Iar cand vine vorba de filme istorice, e favorita regizorilor. Pe Keira Knightley o putem vedea pe marile ecrane in rolul Annei Karenina.
1. SUFERA DE DISLEXIE. Cand avea 6 ani, parintii sai si-au dat seama ca are dislexie si nu poate sa citeasca. I-au promis atunci ca, daca va reusi sa termine o carte, ii vor angaja un agent care sa o ajute sa obtina roluri. Acum poarta ochelari speciali atunci cand citeste.
2. IN FAMILIE A AVUT CAZURI DE ANOREXIE. Ea insasi a fost acuzata ca sufera de aceasta tulburare de alimentatie. „Am multa experienta cu anorexia. Am avut cazuri in familie. Bunica si strabunica mea au trecut prin asta, iar in scoala am avut multi prieteni ano­rexici, de aceea stiu cat de grav este.”
3. NU ESTE SOCIABILA. Actrita recunoaste ca nu ii plac petrecerile, pentru ca nu e o per­soana sociabila. „La petrecerea Vanity Fair de la Oscar, am stat intr-un colt si am baut multa sampanie. Imi era foarte frica”.
4. NU II PLACE SPORTUL SI NU TINE DIETE. „Nu ma gandesc deloc la nutritia sanatoasa. Daca aud de diete, mi se face imediat pofta de chips-uri si inghetata. Si urasc sa merg la sala de sport”.
Citeşte mai multe lucruri despre actriţă pe site-ul Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter