Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 15:42

Alina Vidican (37 de ani) s-a logodit recent cu actualul ei iubit, Claude Senhoreti (46 de ani), pilot de curse și om de afaceri de origine braziliană.

Bărbatul ar fi cerut-o în căsătorie pe Alina la sfârșitul lunii aprilie. Deși inițial s-a crezut că cei doi formează un cuplu de mai puțin de un an, în realitate, Alina și Claude sunt împreună din anul 2019.

Perechea a fost fotografiată sărutându-se cu doi ani în urmă, la un eveniment Ferrari din Miami, relatează WOWbiz. Tot în 2019 și tot la un eveniment Ferrari, dar în Canada, Alina și Claude apar într-o fotografie publicată de website-ul Montreal Gazette, în care Alina este prezentată drept iubita lui Claude.

Logodnicul Alinei Vidican era căsătorit când ei s-au cunoscut

În momentul în care fotografia a fost surprinsă, Claude încă era căsătorit cu fosta soție, Daniela. Bărbatul a depus actele de divorț abia în anul 2020, la un tribunal din Broward, Florida, mai relatează WOWbiz. Claude și Daniela au fost căsătoriți timp de 7 ani.

Alina și Claude s-au cunoscut în timpul în care Alina achiziționa un automobil, un Ferrari în valoare de 200.000 de euro. Mama Alinei, Mariana Vidican, este cea care a publicat în mediul online primele imagini cu Alina și cu logodnicul ei. „Totdeauna bucuroasă să fiu martoră la fericirea copiilor mei”, a scris Mariana Vidican în dreptul imaginilor.

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi. A dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei.

Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață”, a spus un apropiat de-al cuplului, pentru Fanatik.ro.

Citește și: 

Ce sumă a investit Alina Vidican în operațiile estetice. Cât de mult s-a schimbat în ultimii ani?

Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

În 2016, după separarea de Cristi Borcea (51 de ani), Alina s-a mutat în Statele Unite ale Americii, mai precis în Miami, Florida, alături de cei doi copii ai lor, Alexandru (9 ani) și Gloria (7 ani).

Alina și Cristi au fost căsătoriți timp de 5 ani, din 2011 până în 2016. Omul de afaceri este în prezent căsătorit cu modelul Valentina Pelinel (40 de ani). Alături de aceasta, bărbatul are trei copii, un fiu și două fiice, Milan (5 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria (2 ani).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Cristi Borcea mai are 4 copii, trei din primul mariaj cu Mihaela Borcea, Patrick (22 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (16 ani), și unul din relația cu avocata Simona Voiculescu, o fetiță, Carolyn (13 ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter