Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea. Afaceristul are 9 copii cu 4 femei

De Unica.ro, pe

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii din patru relații. Din prima căsnicie cu Mihaela Borcea, afaceristul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din al doilea mariaj cu Alina Vidican, Cristi mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria.

Din fosta relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, fostul acționar al Dinamo mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine, iar din actualul mariaj cu Valentina Pelinel mai are un fiu, Milan, și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria.

Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea. Afaceristul are 9 copii cu 4 femei

Invitată în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Valentina Pelinel a vorbit despre relația pe care o au copiii lui Cristi Borcea.

„Sunt atât de apropiați, se sună în fiecare zi. Grație tehnologiei se și văd. Joacă jocuri online împreună. Eu când am mers cu Milan în America au venit și frații și au stat cu noi. Au fost de nedezlipit. Milan plânge când ne vizitează, ei stau câte două luni vara, și apoi pleacă. Se iubesc și sunt uniți, e super. Când îi văd că se înțeleg și se iubesc crește inima în mine. Asta e viața, într-o zi noi nu o să mai fim aici, dar ei o să fie. Sunt mulți și dacă sunt uniți o să răzbată. E foarte fericit (n.red.: Cristi Borcea). Facem glume pe seama lui, eu și Melissa, că-l lăsăm singur cu copiii mici”, a povestit modelul.

Valentina și Cristi nu își mai doresc alți copii.

„Am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna și două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună. Trebuie să mai găsim timp și pentru noi. Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal, și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a declarat Cristi Borcea, tot în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

Valentina Pelinel și-a aniversat mama! Cât de frumoasă este soacra lui Cristi Borcea

Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală

Pentru a rămâne însărcinată a doua oară, Valentina a apelat la fertilizarea in vitro.

„Da, am apelat la fertilizare. (…) Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Noi ne doream foarte mult copii și am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreție și de servicii ca-n străinătate”, spunea Valentina Pelinel în noiembrie 2020, pentru OK! Magazine.

Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă și aceasta este singura metodă. Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, a mai spus modelul atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter