Alina Vidican, mai fericită ca oricând alături de soțul brazilian, Claude Senhoreti. Ce mesaj a publicat pilotul de curse în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 18:01

Alina Vidican (38 de ani) și soțul ei, Claude Senhoreti (47 de ani), pilot de curse și om de afaceri de origine braziliană, au aniversat un an de căsnicie pe 26 august 2022. Recent, bărbatul a publicat o fotografie cu Alina în mediul online.

Alina Vidican, radiantă alături de soțul brazilian, Claude Senhoreti. Ce mesaj a publicat pilotul de curse în mediul online

„Voi merge oriunde, atâta timp cât o fac înainte, alături de tine”, a scris bărbatul în descrierea imaginii. În iunie 2022, Claude a publicat mai multe fotografii alături de Alina, dar și de fiii din fostul mariaj, Pedro și Filipe. „Zi a Tatălui fericită! Sunt un bărbat binecuvântat, îți mulțumesc, Doamne. Mi-e dor de fiii mei și de vacanța noastră în Keys (n.red.: Arhipelagul Florida Keys) #iubire #familie #vacanță”, a scris în descrierea imaginilor.

„Alina, ești superbă!”; „Mă bucur foarte mult pentru voi, pentru Alina, pentru că este fericită. Nu a meritat să-și pună sufletul în palma unui om care nu a știut să o prețuiască (Borcea). Să aveți parte de tot ce este mai minunat în lume!”; „Să rămâneți la fel de îndrăgostiți! Iubirea este singura forță din Univers care poate să mute munții din loc! Să aveți un an fabulos!!!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile de la fotografiile cuplului.

Despre copii, bărbatul declara în iunie 2021, pentru WOWbiz: „Noi avem copii, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”. Din căsnicia cu Cristi Borcea, Alina are, la rândul ei, doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. În 2016, după separarea de Cristi, Alina s-a mutat în Statele Unite ale Americii, mai precis în Miami, Florida, alături de cei doi copii. Alina și Cristi au fost căsătoriți timp de 5 ani, din 2011 până în 2016.

Claude și Alina s-au cunoscut în 2017. „Ne-am cunoscut la o petrecere. A fost aniversarea unei clădiri, Porsche Tower din Miami, acolo ne-am întâlnit”, a spus Alina Vidican.

„Am văzut-o pe Alina de departe. Nu a fost greu să o văd, era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ne căsătorim”, mărturisea Claude în iunie 2021, pentru Fanatik.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce sumă a investit Alina Vidican în operațiile estetice

Citește și: Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală

„Sunt foarte fericit. Am fost binecuvântați că ne-am întâlnit. Am fost sortiți să aparținem unul altuia, ne plac aceleași lucruri, deci de acum încolo va fi o adevărată plăcere să-mi împart viața cu Alina”, a mai spus Claude, în emisiunea „La Măruță”, în urmă cu un an. „Nunta a fost minunată. A fost foarte obositor, dar și foarte frumos”, a completat Alina.

„Alina este tot timpul prezentă la cursele mele, de aceea mă bucur atât de mult că suntem împreună. Niciodată nu m-am gândit că mă voi mai căsători vreodată, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc. E foarte pasionată de mașini și, pe lângă asta, foarte pasionată de curse. Am fost impresionat și mi-am zis că nu pot să las o asemenea femeie să-mi scape. Ea e aleasa”, a completat Claude.

De la Claude, Alina a primit ca dar de nuntă o mașină Lamborghini. „A fost în mod clar o surpriză. Ei îi plac mașinile foarte mult, așa că nu m-am putut gândi la un alt cadou. Nu prea-i pasă de diamante sau de alte lucruri, dar îi plac foarte mult mașinile. Mă bucur că i-am putut face acest cadou”, a mai spus Claude.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter