Linda Gray, o viață amoroasă zdruncinată. Bărbatul pe care actrița din serialul „Dallas” l-a făcut cel mai mult să sufere

De Simona Tudorache, pe

Linda Gray și Dan Gordon s-au bucurat de o poveste de dragoste timp de 17 ani, dar s-au despărțit în cel mai sfâșietor mod. Doi ani mai târziu, Gray și-a lansat memoriile și nu a vorbit despre povestea cu Gordon.

La sfârșitul anilor ’70 și prin anii ’80, Linda Gray a captat atenția cu interpretarea ei ca Sue Ellen Ewing, soția alcoolică și suferindă a personajului lui Larry Hagman, JR Ewing din serialul „Dallas”.

Linda Gray s-a bucurat de celebritate, dar nu și de o mare dragoste

Faimoasa producție i-a oferit actriței celebritatea și o bază uriașă de fani. Astăzi, Gray este recunoscută drept una dintre cele mai realizate actrițe de film, cu multe premii la activ. Pe lângă realizările sale în carieră, actrița a devenit un subiect uriaș de discuție grație vieții ei amoroase. Ea a fost căsătorită și a divorțat, dar a avut relații și cu alți bărbați, inclusiv cu actorul și regizorul Dan Gordon, scrie presa internațională.

Cei doi s-au cunoscut în 1996 și au început să se întâlnească la scurt timp. Gordon a vorbit sincer despre dragostea lor în perioada în care formau un cuplu. În timpul unui interviu pentru DailyMail, el a dezvăluit odată că se iubesc mult și și-au promis că vor fi onești întotdeauna unul cu celălalt.

Gray și Gordon nu au mers doar la întâlniri, ci au și lucrat împreună. Cei doi și-au pus amprenta pe câteva piese de teatru. Gordon a scris, de asemenea, roluri pentru fostul model și a rescris aproape tot dialogul ei din „Dallas”, inclusiv o scenă de la înmormântarea soțului lui Gray de pe ecran, JR Ewing.

Linda și Gordon au călătorit mult în întreaga lume și, ori de câte ori nu erau împreună, își duceau dorul. 
Deși relația dintre Gray și Gordon părea perfectă, nu a fost lipsită de provocări. Cu toate acestea, actorii s-au susținut reciproc în momentele dificile.

Linda și Gordon se sprijină reciproc

Gordon a fost alături de Gray când mama actriței a suferit de demență și a murit. El a ajutat-o cu înmormântarea, iar ea i-a întors favoarea atunci când el și-a pierdut fiul. Pe lângă asta, Gordon a făcut tot posibilul ca Gray să fie întotdeauna în siguranță în timpul călătoriilor ei. Atunci când actrița a vizitat Kenya, iubitul ei s-a asigurat că are alături câțiva membri din forțele speciale care o protejează.

Existau multe motive pentru care Gray îl iubea pe Dan, care îi dădea mereu libertatea de a schimba planurile în ultimul moment.

Odată, când foștii iubiți au plănuit o călătorie la Polul Sud, Gray a obținut un rol într-un mic film și au fost forțați să anuleze călătoria. Din păcate, Gordon plătise 40.000 de dolari pentru călătorie și a pierdut banii, deoarece nu erau rambursați, dar nu i-a spus niciodată lui Gray. Un alt act amabil pe care actorul a mărturisit că l-a făcut pentru Gray a fost să o ajute după ce a suferit o operație plastică.

Potrivit lui Gordon, fața actriței a fost învinețită de la un lifting, iar el a dus-o la baie și a îngrijit-o până când s-a vindecat. Cu toate acestea, Gray a negat că ar fi făcut vreo intervenție chirurgicală .

Cum s-au despărțit Linda Gray și Dan Gordon

După ce s-au întâlnit timp de 17 ani, Gray și Gordon s-au despărțit în cele din urmă. În decembrie 2013, actorul a primit un apel oarecum surprinzător de la un prieten, care îl consola după despărțirea lui de Gray. Pentru Gordon a fost derutant, pentru că nu-și amintea că s-a despărțit de actriță. Din păcate, Gray dăduse un interviu pentru o revistă și mărturisea că nu are o relație. În plus, tabloidele o numeau pe diva de la Hollywood o actriță singură.

Dan a sunat-o pe vedeta din „Dallas” uluit de informații, dar apelul a mers la mesageria vocală.  După două zile, i-a trimis un e-mail.

„Merit mai mult decât asta. Dacă se întâmplă ceva despre care trebuie să știu, merit mai mult decât să citesc despre asta în revistă”, i-a scris el.

Trei zile mai târziu, Gray l-a sunat pe Gordon și i-a spus. „S-a terminat, asta e tot!”. Apoi, l-a întrebat pe actor dacă pot rămâne prieteni. În răspunsul său, Gordon a menționat că el îi va fi mereu dacă va avea nevoie de ajutor, dar nu putea fi prietenul ei. Din păcate, despărțirea nu a fost cel mai rău lucru pe care l-a experimentat Gordon.

Povestea lor se încheie sfâșietor

În 2015, la doi ani după ce au pornit pe drumuri separate, Linda Gray și-a lansat memoriile. Actrița vorbește despre succesele și tragediile ei în carte, inclusiv despre experiențele teribile din căsnicia ei nefericită. În mod surprinzător, nu a existat nicio mențiune despre relația ei de 17 ani cu Gordon, lucru care i-a frânt inima actorului. „Mi se refuză existența în viața ei”, a spus el.

Gordon crede că Linda și-a mințit cititorii. „Are curajul să spună în carte: ‘Mi-ar fi plăcut să fiu într-o relație pasională pe termen lung. Pur și simplu nu am fost niciodată’ ”.
Mai mult, actorul menționează că acțiunile lui Gray l-au umilit. Potrivit lui Gordon, a fost cel mai jenant moment din viața lui.

De ce a mințit Linda

Nu putea înțelege decizia lui Linda Gray, dar a bănuit că a mințit în legătură cu relația lor pentru a atrage atenția presei publice.  De asemenea, Dan Gordon a spus că nu o cunoaște pe femeia care a scris cartea. 
„Am iubit o femeie multă vreme, așa cum știu să iubesc și să prețuiesc fiecare secundă. Nu cunosc femeia care a scris acea carte”, a precizat el. „Femeia aceea este duplicitară, mincinoasă și falsă”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter