Cum arată Lilibet, fiica ducilor de Sussex, la un an. Fotografia a fost realizată de ziua ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iunie 2022, 10:30

Lilibet, fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry, a împlinit un an. Pentru a marca prima ei aniversare, ducii de Sussex au publicat două imagini cu micuța.

Lilibet a împlinit sâmbătă, 4 iunie, vârsta de un an. În cinstea micuței, prințul Harry și Meghan Markle, au organizat o petrecere la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. Aceștia s-au bucurat de un „picnic relaxat, intim în curte”, alături de familie și prieteni, potrivit telegraph.co.uk.

Invitaţii s-au bucurat de un tort făcut de cofetarul londonez Claire Ptak, cea care a creat şi tortul de nuntă al lui Harry şi Meghan în 2018. 

Citește și: Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea, după 11 ani de relație

„M-a invitat să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”. Surpriză de proporții la Insula Iubirii

Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari

Calvarul unei românce cazate într-un hotel de patru stele din Grecia. „E prima oară când văd asta”

Cum arată Lilibet, fiica ducilor de Sussex, la un an. Fotografia a fost realizată de ziua ei

Pentru a marca aniversarea fetiței lor, ducii au făcut public un portret al micuței. În imagine, Lilibet apare într-o rochiță azurie, cu o bentiță pe cap, în timp ce stă în iarbă și zâmbește. Micuța a moștenit părul roșcat al tatălui ei, precum și culoarea ochilor.

Fotografia a fost realizată de Misan Harriman, care a participat la petrecere împreună cu soția și copiii săi. Harriman a mai făcut fotografii cu familia ducilor de Sussex.

Acesta a mai publicat pe contul său de Twitter și o fotografie alb-negru, în care apare familia sa, alături de Lilibet, purtată în brațe de Meghan Markle.

Lilibet a cunoscut-o pe străbunica ei, regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle și prințul Harry, împreună cu copiii lor, Lilibet și Archie, au participat la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Prezența lor a fost una extrem de discretă, dar cu ocazia acestei vizite, suverana britanică și-a cunoscut strănepoata.

Micuța a fost botezată Lilibet Diana după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter