Lili Sandu, nevoită să amâne nunta. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de patru ani și se pregătesc de nuntă, însă sunt nevoiți să amâne momentul. Actrița a oferit detalii despre motivul pentru care întârzie marele eveniment.

Lili Sandu a primit inelul de logodnă chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani, cererea de căsătorie având loc în Istambul, acolo unde se aflau în vacanța. Cei doitrebuie să se inarmeze cu multă răbdare, însă, până ce vor ajunge în fața altarului: „Nunta va fi undeva anul viitor, pentru că, sinceră să fiu, totul era ocupat. Acum am înțeles că se închiriază sălile cu 2-3 ani înainte! Ori găsim un cort, să facem la Tulcea, la mine acasă, ori mai așteptăm.

Ne-am interesat de locații, dar clar avem nevoie de pregătiri, pentru că eu nu am știut că sunt atât de multe lucruri de pus la punct. Vrem să iasă un eveniment frumos, eu sunt genul care și-ar dori o nuntă intimă, undeva la malul mării, dar Silviu nu, și atunci am căzut la mijloc. Avem câteva opțiuni de părinți spirituali”, – a mărturisit Lili Sandu pentru Libertatea.

Vezi mai multe imagini cu Lili Sandu și Silviu Țolu din vacanță în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter