Cum reușește Lili Sandu să nu se îngrașe. Secretele prezentatoarei de la Pro TV: „Râd mult și îmi iubesc bărbatul” / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 11:38

Are 42 de ani, dar corpul unei adolescente. Lili Sandu spune că se menține în formă pentru că nu exagerează cu mâncatul, râde mult și își iubește bărbatul.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, recunoaște că are zile în care mănâncă doar un fruct. Are un program încărcat, dar asta pare că o ajută pe Lili Sandu să câștige pariul cu kilogramele. Deși înfometarea pare să fie cheia, și buna dispoziție pe care o afișează o ajută în acest sens.

Lili Sandu: „E o agitație permanentă în viața mea”

CONȚINUT VIDEO UNICA

 „M-am trezit la 06.30, l-am pregătit pe Thomas pentru că a trebuit să îl trimit la grădiniță, dar îi curgea nasul și nu l-am mai trimis. I-am făcut micul dejun, am plecat, dar nu am apucat să mănânc nimic. Am fost la emisiune, am stat la ședință, nu am apucat să mănânc nimic. În drum spre eveniment am mâncat o banană.

Acum sper să ajung acasă și să iau masa. E o agitație permanentă în viața mea, în fiecare zi aproape. În plus, râd mult de tot și îmi iubesc bărbatul”, spune Lili Sandu pentru UNICA.RO.

„Atunci când iubești, când ai omul potrivit lângă tine, abia aștepți să te trezești să îi vezi măcar ceafa”

Vedeta de la Pro TV recunoaște că traversează cea mai bună perioadă a vieții ei și că e mulțumită de felul în care au evoluat lucrurile. „Sunt fericită. S-au și aranjat foarte multe lucruri minunate în viața mea. Și nu am cum să nu mă bucur de ele. Atunci când iubești, când ai omul potrivit lângă tine… abia aștepți să tre trezești să îi vezi măcar ceafa”, mărturisește Lili Sandu.

Citeşte și: Fiul lui Lili Sandu a suferit o intervenție chirurgicală: „Imaginea asta mă rupe în bucăți”

Citeşte și: Exclusiv. Secretul relației dintre Lili Sandu și Silviu Țolu, iubitul cu 12 ani mai tânăr: “Să nu faci rabat de la timpul în doi”

Cum a fost cerută prezentatoarea TV în căsătorie

Siliu Țolu a cerut-o pe Lili Sandu în căsătorie în 2019, la Istanbul, acolo unde s-au și cunoscut. „A fost tot la Istanbul pentru că am vrut să recreez prima noastră întâlnire. De ziua ei, în 2019, pe 28 mai am făcut în așa fel încât să organizăm o petrecere la Istanbul.

Am aranjat să primească niște flori la hotel. Am scos inelul de unde era ascuns, am pus o melodie, aveam un inside joke și știam că se așteaptă să o audă atunci când se va întâmpla.

Eram în camera de hotel, au venit florile, am scos inelul de unde era ascuns, adică într-o pereche de șosete și m-am urcat în pat, ea stătea și asculta muzică, m-am urcat așa într-un genunchi lângă ea și i-am oferit inelul”, povestea șarmantul brunet pe contul lui de socializare.

Citeşte și: Lili Sandu, dezvăluiri despre viața alături de băieții săi. Cum o cucerește Silviu Țolu în fiecare zi: „E sufletul meu pereche!”/ Exclusiv

Citeşte și: Reacția lui Jojo, după ce Lili Sandu a mărturisit că a plâns atunci când i-a suflat rolul la castingul pentru „Clanul”

Chiar dacă îi despart o diferență de 12 ani, ea nu s-a simțit niciodată. „Silviu e e mai încăpățânat, eu sunt mai înțeleaptă, poate și din cauza diferenței de vârstă”, afirmă frumoasa brunetă.

Unde își dorește Lili Sandu să plece în vacanță

Silviu Țolu și Lili Sandu fac acum planuri pentru vacanță și încearcă să își potrivească programul. „Vrem să plecăm, dar nu știm unde, nu ne-am organizat. Nu avem bonă, noi nu ocupăm, dar să vedem cum o să fie și Silviu cu biroul și eu cu emisiunea, când pot să îmi iau liber.

Vom pleca măcar 10 zile cu Thomas. Aș vrea să stau lungită pe un șezlong și să îl văd că se joacă în nisip. Acum să vedem dacă ne iese”, susține Lili Sandu pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter