Lili Sandu, dezvăluiri despre viața alături de băieții săi. Cum o cucerește Silviu Țolu în fiecare zi: „E sufletul meu pereche!”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:28

Astăzi e o femeie împlinită, dar drumul ei până aici nu a fost unul ușor de parcurs. Lili Sandu a trebuit să își reconstruiască viața după pierderea tatălui și să își susțină mama.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV recunoaște că dragostea fiul ei a întărit-o și a făcut-o să vadă viața cu alți ochi, iar iubirea cu Silviu Țolu a completat acest tabel.

Lili Sandu: „Au fost momente în viața mea care m-au doborât cumva”

 „Sunt un om foarte sensibil, chiar dacă par puternică. Au fost momente în viața mea care m-au doborât cumva. Cred că cel mai greu a fost pierderea tatălui meu. Chiar dacă au trecut ani buni de atunci, golul ăla rămâne acolo, în sufletul meu. Tot timpul mi-l reamintesc, mă gândesc la el. Chiar și când am alte cumpene în viața mea, tot el îmi apare în minte”, mărturisește Lili Sandu, în exclusivitate, pentru UNICA.RO.

Deși a trebuit să o ia de multe ori de la capăt, să închidă capitole și să înceapă altele, cineva acolo i-a vegheat pașii și a făcut-o pe Lili Sandu să răzbată.

„Cumva, mă întărește Dumnezeu și reușesc tot eu să mă adun și să mă ridic. Acum mă întărește fiul meu, pentru că sunt atât de îndrăgostită de el. Mi se pare că cel mai mare lucru pe care l-am realizat e să fiu mamă, aici se termină orice în ceea ce mă privește”, mai spune Lili Sandu.

 „A fost greu până am văzut ce înseamnă să ai un omuleț lângă tine, care a venit fără manual de instrucțiuni”

Momente complicate a traversat vedeta și după nașterea fiului ei. A trecut peste ele cu lacrimi în ochi, ghidată de dragostea ce o împărtășea pentru micuțul cu ochii ca marea. Și-l dorise mult, iar viața lângă el avea toate ingredientele. „Deja au trecut trei ani. Nu pot să zic că le-am uitat, pentru că sunt acolo, înmagazinate bine undeva, dar cred că totul face parte din transformarea mea ca mamă.

Odată cu nașterea lui, m-am născut și eu în postura de mamă. A fost greu pentru amândoi în primul an, până ne-am cunoscut, până ne-am creat o relație, până am văzut ce înseamnă să ai un omuleț lângă tine, care a venit fără manual de instrucțiuni: Hei, mami, sunt aici, ai grijă ce faci!”, spune Lili Sandu pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Fiul lui Lili Sandu a suferit o intervenție chirurgicală: „Imaginea asta mă rupe în bucăți”

Citeşte și: Exclusiv. Secretul relației dintre Lili Sandu și Silviu Țolu, iubitul cu 12 ani mai tânăr: “Să nu faci rabat de la timpul în doi”

„Nu a fost lapte și miere așa cum mă așteptam”

Lili Sandu și-a asumat fiecare trăire și le-a vorbit și altora despre experiența ei. Treptat, cu o vorbă, fiul său a reușit să o facă să își depășească limitele, să se simtă norocoasă pentru tot ce trăia.

„Am avut stări și am vorbit despre asta deschis. Nu a fost lapte și miere așa cum mă așteptam și așa cum auzeam din toate părțile. A fost un pic mai greuț, dar acum, la trei ani, în momentul în care vine și mă ia în brațe și zice. “Mami ești cea mai frumoasă femeie!“, nimic nu mai contează.

Citeşte și: Reacția lui Jojo, după ce Lili Sandu a mărturisit că a plâns atunci când i-a suflat rolul la castingul pentru „Clanul”

Citeşte și: Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire după ce au devenit părinți: „Atracția începea să se ducă”

Lili Sandu: „M-a și cerut de nevastă, acum vreo trei ani”

Îl consideră pe Silviu Țolu sufletul ei pereche. Alături de el a reușit să construiască familia la care a visat. Vor să se căsătorească, dar proiectele pe care le au îi împiedică să pună la punct ultimele detalii. Lili Sandu e, însă, convinsă că va veni și asta, până atunci se bucură de fiecare moment împreună. Sunt fericiți, iar asta e tot ce contează.

„M-a și cerut de nevastă, acum vreo trei ani, înainte să rămân însărcinată. Vorbim de căsătorie, doar că trebuie să ne organizăm ca să facem și nunta. Trebuie să dedici timp, ori proiectele în care sunt implicată acum, Silviu la fel, nu ne mai permit. Noi trebuia să ne căsătorim, dar a venit pandemia. Am zis să mai așteptăm, ca să fie totul bine.

Silviu este foarte romantic, dar nu se duce în extremă, e atât cât trebuie. E jumătatea mea, sufletul pereche”, precizează Lili Sandu pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter