Lili Sandu a aflat sexul bebelușului său. FOTO

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Sâmbătă, 28 martie 2020, 00:23

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, urmează să devină părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii.
Într-un vlog publicat pe canalul său de youtube, Lili Sandu a dat astăzi vestea cea mare despre sexul bebelușului, apoi a izbucnit în lacrimi. Împreună cu Silviu vor deveni părinții unui băiețel.

Acest băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu. ”, a povestit Lili Sandu pe contul său de YouTube.

Emoțiile și problemele sarcinii
Lili Sandu a mai povestit cum, în timpul unei vacanțe în Italia a simțit o sângerare care a dus-o direct la camera de urgență, chiar în Ajunul Crăciunului. Vedeta a stat mai multe zile internată, speriată fiind că ar putea face un avort și pierde sarcina. În cele din urmă însă, totul a fost bine!

De câțiva ani, Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu. Anul trecut, de ziua ei de naștere, iubitul i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Silviu Țolu a dus-o pe Lili Sandu în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor. În decembrie, au primit vestea mult-așteptată: aceea că vor deveni părinți, iar de Ziua Îndrăgostiților au făcut anunțul. Lili Sandu este acum însărcinată în luna a cincea și de abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept.

Citește și Cum arată Lili Sandu însărcinată în 5 luni. FOTO

Vezi imagini cu Lili Sandu gravidă în galeria foto de mai sus! 

Citește și Miracolul lui Lili Sandu: „Aveam șanse 1 la 100 să rămân însărcinată”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter