Liam Payne și Maya Henry s-au despărțit pentru a doua oară în trei ani de relație

De Adelina Duinea, pe

Liam Payne (28 de ani), fost membru al trupei One Direction, și logodnica lui, modelul Maya Henry (22 de ani), s-au despărțit pentru a doua oară în trei ani de relație.

Liam Payne și Maya Henry s-au despărțit pentru a doua oară în trei ani de relație

Solistul a fost surprins recent îmbrățișând o altă femeie. Etichetată în numeroase postări ale momentului, Maya a reacționat. „Nu-mi mai trimiteți fotografii cu logodnicul meu cu o altă femeie în brațe. Nu sunt eu. Este suficient de greu să știu că acest lucru s-a întâmplat fără să-l văd. A fost suficient”, a scris Maya în mediul online.

Maya și Liam au devenit un cuplu în 2019 și s-au logodit în august 2020. În iunie 2021, perechea s-a despărțit pentru prima oară.

După despărțire, în podcastul „The Diary of a CEO”, solistul a admis că „nu a fost prea bun în relații” și că trebuie să lucreze la el înainte să formeze din nou un cuplu. „În ultima relație nu eram cea mai bună versiune a mea. Nu mi-a plăcut, nu am apreciat acea versiune”, a declarat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kelly Osbourne este însărcinată cu primul copil. „Sunt extrem de fericită”

Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

Câteva luni mai târziu, Maya și Liam s-au împăcat. „S-au distanțat o perioadă din cauza joburilor lor. Aveau nevoie de acea pauză pentru că nu comunicau bine”, a declarat o sursă apropiată cuplului la vremea aceea, pentru E! News.

Cu doar două luni în urmă, Liam confirma că el și Maya erau împreună, referindu-se la ea drept „încă logodnica” lui. „Suntem în continuare împreună și foarte, foarte fericiți în acest moment. Probabil cel mai fericiți de până acum”, a declarat artistul în martie 2022, pentru People.

Liam are un fiu, Bear Grey Payne, în vârstă de 5 ani, din fosta relație cu solista Cheryl Cole (38 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter