Lia Bugnar, schimbare radicală de look după despărțirea de Anghel Damian. Cine îi este alături actriței

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 15:59

Lia Bugnar (53 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) au format un cuplu timp de aproximativ 9 ani, în ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani dintre ei. Recent, Damian s-a afișat alături de noua iubită, artista Theo Rose (24 de ani).

Lia Bugnar, schimbare radicală de look după despărțirea de Anghel Damian. Cine îi este alături actriței

La începutul lunii iulie, Lia a publicat pe Instagram o fotografie alături de George Gima, consultant politic al partidului USR (Uniunea Salvați România). În imagine, Lia are un nou look. Actrița a optat pentru o tunsoare pixie, care i se potrivește de minune. „E perucă sau pe bune? 😍”; „Superba Lia ❤️”; „Liaaa ♥️”, acestea au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor Liei.

Ultima postare a actriței cu Anghel este o fotografie din 6 februarie cu scenaristul și cu actrița Ilona Brezoianu. În descrierea imaginii, Lia a scris „#beautiful”. Tot în luna februarie, Anghel și Lia s-au alăturat proiectului „Clanul”, la scenariul căruia au lucrat împreună și pe care Anghel l-a și regizat. Ironic sau nu, în serial este distribuită noua iubită a actorului, Theo Rose.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Citește și: Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

Citește și: Blestemul piesei „Ești iubibilă”, a trupei Taxi. Șase cupluri din videoclip s-au despărțit

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose. A fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică. E o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar care nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian luna trecută, pentru EGO.ro.

Artista și regizorul au fost fotografiați de paparazzi Cancan la plimbare în București, în dimineața zilei de 29 iulie 2022, îmbrățișându-se și sărutându-se.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian pentru Cancan.

Deși a fost contactată de redactorii aceleiași publicații, Lia a refuzat să vorbească despre cele întâmplate. Actrița rămâne activă, fiind o prezență nelipsită de pe scena teatrului și mereu înconjurată de prieteni, printre aceștia numărându-se și actorul Marius Manole.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter