Lia Bugnar, glume pe seama noii relații a fostului iubit, Anghel Damian

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 august 2022, 11:51

Lia Bugnar (53 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) au fost împreună timp de aproximativ 9 ani. Acum, actorul formează un cuplu cu artista Theo Rose (25 de ani). Solista și scenaristul s-au apropiat la filmările serialului „Clanul”, al cărui scenariu a fost scris de Anghel și de Lia. În calitate de regizor al producției, Anghel a distribuit-o pe Theo într-unul dintre rolurile principale.

Lia Bugnar, glume pe seama noii relații a fostului iubit, Anghel Damian

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august, la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din România. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! «Ce avem noi aici?», de Lia Bugnar, cu Maria Obretin, Carmen Tanase, Marius Manole. P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți. În al doilea rând, înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Chiar nu citesc genul acesta de presă”, mai declara actrița la începutul lunii august, pentru Fanatik.

Deși s-au despărțit, Anghel și Lia se văd aproape zilnic, pentru că lucrează în continuare împreună la serialul „Clanul”. Anghel și Lia s-au alăturat echipei de producție în februarie. Theo și Anghel au fost obligați să-și confirme relația după ce paparazzi Cancan i-au surprins pe 29 iulie la plimbare în București, îmbrățișându-se și sărutându-se.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

Citește și: Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Anterior, solista a format timp de mai bine de 4 ani un cuplu cu dansatorul Alex Leonte, nepotul coregrafului Marin Barbu, cunoscut publicului larg drept Nea Mărin. Timp de mai bine de 12 ani, Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenaristul Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER (Uniunea teatrală din Romania), de care a divorțat în 2013.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian pentru Cancan.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter