Lia Bugnar, primele declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei partener, Anghel Damian

De Unica.ro, pe

Lia Bugnar (53 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) au format un cuplu timp de aproximativ 9 ani. În prezent, Anghel este într-o relație cu artista Theo Rose (25 de ani). Solista și actorul s-au cunoscut la audițiile serialului „Clanul”, pe care Anghel îl regizează și al cărui scenariu l-a scris alături de Lia. Theo joacă rolul Verei Maximilian, unul dintre personajele principale ale producției.

Lia Bugnar, primele declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei partener, Anghel Damian

Așadar, Lia, Anghel și Theo lucrează împreună. Trio-ul a fost recent prezent la evenimentul lansării noii grile Pro TV. Acolo, Lia și Theo au fost fotografiate de fotoreporterii Cancan dând mâna. Foștii parteneri, Lia și Anghel, s-au reunit la panou, pentru o fotografie de grup. În imagine a apărut și Theo, care, însă, a păstrat o distanță notabilă față de noul partener pe tot parcursul serii.

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze. Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat Lia Bugnar pentru, Cancan.

Lia Bugnar, primele declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei partener, Anghel Damian

Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”

„Eu am fost delegat cu responsabilitatea de a alege actorii în final. Bineînțeles, alături de echipă. Sincer, am ales cei mai potriviți actori pentru serial. Eu cred foarte tare că un actor complet e un actor care joacă și teatru și film. (…) Fiind vorba de un serial unde personajele sunt foarte «cărnoase» și ne apropiem mai degrabă de personaje din zona de teatru, unde ai complexitate mare, e nevoie de experiența aia de teatru. E nevoie de «greutatea» aia ca să poți să interpretezi asemenea personaje”, a declarat regizorul pentru EGO.ro.

Lia Bugnar, primele declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei partener, Anghel Damian

Anterior acestei relații, Theo a format timp de mai bine de 4 ani un cuplu cu dansatorul Alex Leonte, nepotul coregrafului Marin Barbu, cunoscut publicului larg drept Nea Mărin. Timp de mai bine de 12 ani, Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenaristul Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER (Uniunea teatrală din Romania), de care a divorțat în 2013.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian pentru Cancan.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter