La ce trucuri apelează Jennifer Lopez ca să arate atât de bine la 53 de ani. Serul cu ulei de măsline, nelipsit din rutina divei

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Miercuri, 04 ianuarie 2023, 12:57

Jennifer Lopez este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete de peste Ocean. Diva dezvăluie la ce trucuri apelează ca să arate atât de bine. Iată ce trebuie să știe despre rutina lui J.Lo!

Jennifer Lopez este fără doar și poate una din divele veritabile de la Hollywood. Actriță, cântăreață, dansatoare, producătoare, J.Lo este un artist complet. Diva cu rădăcini din Puerto Rico este urmărită de femei de pe întreg mapamondul. Artista a dezvăluit ce face ca să arate atât de bine.

La ce trucuri de frumusețe apelează Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, este recunoscută pentru faptul că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar femei din toate colțurile lumii și-au dorit să știe care sunt secretele ei. Diva de la Hollywood a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează.

Jennifer Lopez a mărturisit că au trecut mai bine de 20 de ani de când a fost întrebată prima dată ce face pentru a se menține în formă: ”Era întrebarea numărul unui pe care mi-o adresau. Indiferent dacă promovam un film sau vreo piesă, toți voiau să știe ce fac pentru a-mi păstra pielea fermă. Pe măsură ce anii au trecut, această întrebare a devenit și mai frecventă. Iar eu mi-am dorit să împărtășesc aceste secrete, aceste mici trucuri de frumusețe”, a declarat Jennifer Lopez în cadrul unui interviu.

Rutina de dimineață de îngrijire a pielii

Jennifer Lopez are o rutină de dimineață de îngrijire a pielii foarte simplă. După ce își curățat fața la duș, Jennifer își pe față serul ei preferat. Acesta conține un amestec de ulei de măsline, bogat în antioxidanți, de squalan, ulei fermentat, ulei extravirgin și extract de frunze, potrivit glamour.com.

Jennifer Lopez mărturisește că a învățat de la mama ei că uleiul de măsline este o adevărată comoară pentru sănătate. ”L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice. Îl poți aplica pe piele, pe păr, iar efectele se vor vedea numaidecât”, a mai spus J.Lo.

Serul, care îl aplică dimineața și seara, este plin de vitamine. Acesta se lasă puțin să se „strângă” înainte de a trece la cel mai important pas, adică aplicarea cremei de protecție solară. Apoi, vedeta aplică o cremă specială pe sub ochi și între sprâncene.

Frumusețea vine din interior

Jennifer Lopez își amintește că în tinerețe a auzit o replică care a marcat-o: ”Până la 25 de ani ai fața cu care ai venit pe lume, ulterior, o vei avea pe cea pe care o meriți.” Astfel că, diva susține că trebuie să ai mare grijă de piele, să o îngrijești, ca să ai o piele frumoasă și fermă.

Somnul este foarte important pentru Jennifer Lopez

Somnul joacă un rol foarte important. J.Lo a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: ”Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a împărtășit ea într-una din edițiile On The JLo.

”Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF, seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn! Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul”, a adăugat actrița diva de peste Ocean.

Jennifer Lopez, imagini nemaivăzute de la nunta cu Ben Affleck

Anul 2022 a fost unul plin de evenimente frumoase pentru Jennifer Lopez. Artista s-a logodit și căsătorit cu iubirea vieții ei, actorul Ben Affleck. Cei doi au mai fost pe punctul de a se căsători în 2004, însă au decis să se despartă cu puțin timp înainte de a ajunge la altar.

Sursa Foto: Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter