La ce aliment a renunțat Cătălin Scărlătescu și a slăbit peste 50 de kilograme

De Unica.ro, pe

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme. Juratul „Chefi la cuțite” a spus la ce alimente a renunțat pentru scăpa de kilogramele în plus.

La ce aliment a renunțat Cătălin Scărlătescu și a slăbit peste 50 de kilograme

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviș cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit și vă recomand să vă uitați bine pe ce dați banii. Nu vă zgârciți cu stomacul vostru! Investiția cea mai mare este ce băgați în voi”, declara chef Cătălin Scărlătescu în trecut, pentru VIVA!.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a completat.

„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete «de capul nostru». Meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, roșii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cătălin Scărlătescu, primele dezvăluiri despre iubita sa într-o emisiune televizată: „Totul începe cu o sticlă cu vin”

Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool”, a încheiat.

Din 2021, Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu actrița Doina Teodoru (32 de ani), câștigătoarea sezonului 3 „iUmor”. Între bucătar și actriță este o diferență de vârstă de nu mai puțin de 17 ani. Doina a urmat cursurile Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, în prezent jucând în piese ale mai multor teatre din Capitală și nu numai.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, declara Cătălin Scărlătescu, în iarna anului trecut, pentru CANCAN.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter