A murit Liviu Chiorpec, fost concurent și jurat la „Chefi la cuțite”

De Unica.ro, pe

Liviu Chiorpec, un fost concurent la show-ul culinar “Chefi la cuțite” s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul. Bucătarul a fost concurent în sezonul 7 al emisiunii culinare de la Antena 1, în 2019. La momentul respectiv el s-a prezentat în fața juraților ca fiind un fost inginer care, după zeci de ani de muncă, a renunțat la job pentru a se face bucătar. Ulterior, Liviu Chiorpec a devenit profesor de gastronomie la o școală cu profil culinar. Chiropec a revenit în “Chefi la cuțite” și în sezoanele 8 și 9, dar atunci a fost în calitate de jurat. El a oferit atunci amuletele celor trei chefi – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Narcisa Birjaru, prima reacție după câștigarea sezonului 9 „Chefi la cuțite”

Anunțul decesului a fost făcut de o prietenă, pe rețelele de socializare.

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă luptă cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcându-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări și cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de sus, să bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Cum se prepară salata de ou a lui Keed de la „Chefi la cuțite”

La aflarea veștii, jurații de la “Chefi la cuțite” au transmis, tot în mediul online,  mesaje de condoleanțe.

”Drum bun, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe paginile sale de coial media.

”Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu”, a fost mesajul lui Sorin Bontea pe Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter