Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita. Cum s-a fotografiat perechea în aeroport

De Unica.ro, pe

Chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani) este rezervat când vine vorba despre viața sa privată. De curând, însă, juratul „Chefi la cuțite” a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de iubita lui. Imaginea a fost surprinsă în Aeroportul Henri Coandă din București.

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță cu iubita. Cum s-a fotografiat perechea în aeroport

În descrierea postării, Cătălin a scris: „Vacanțăăăăăăăă… 🎉😂”. „Știi că poza asta nu e despre tine, da? Hai, detalii, te rugăm! 😂”, a comentat un urmăritor. „Te iubim pe tine, clar, iubim și mâna care face deliciul pozei! 😍 Vacanță plăcută! Să vii sănătos să ne faci cozonaci! 👏😍”, a mai scris cineva.

Ulterior, Cătălin Scărlătescu a publicat o altă fotografie din Aeroportul din Doha, Quatar. „Te respect, domnule! ❤️; Un tip simpatic, te admir! 👏; Deci mergi în țările calde…”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Nu este clar de când formează Cătălin un cuplu cu cea alături de care a plecat în vacanță, însă în decembrie 2020, bucătarul mărturisea despre relația sa: „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu, dacă am prins o chestie care nu îmi place, fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus Cătălin Scărlătescu atunci, la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

La ce intervenție estetică a apelat chef Cătălin Scărlătescu

Mihai Petre, declarații în lacrimi despre pierderea tatălui său. „Era baza familiei noastre”

Cristina Spătar, despre plecarea în Anglia: „Mi-ar plăcea să fac pasul ăsta pentru copii”

În august 2021, sora juratului „Chefi la cuțite”, Carmen, a dezvăluit: „Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Mă rog la Dumnezeu (n.r.: să fie femeia care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta este ceva foarte serios și special”.

„Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia în emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (n.r.: să devină părinți), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a completat Carmen, la Antena Stars.

În iunie 2021, Carmen Scărlătescu a mai dezvăluit din ce motiv nu s-a căsătorit bucătarul până acum. „De exemplu, mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita. Tot timpul, el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase. Eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție”, a început.

„Oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme, [e neplăcut]. Eu mă simt ciudat de multe ori și încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a încheiat.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter