Unde au plecat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, înainte de premiera „America Express”. Imagini din vacanța exotică

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:12

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au plecat într-o vacanță în Bali. La fel ca și în cazul altor cupluri mondene, cei doi au ales pentru începutul noului an o vacanță departe de România.

Juratul de la Antena 1 și logodnica lui și-au făcut bagajele și au zburat spre o destinație exotică. Cei doi vor apărea în curând, împreună, pe micul ecran, fiind unii dintre concurenții emisiunii „America Express”.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță departe de România

Vedeta Antenei 1 și iubita lui au ajuns în Bali, după un zbor care a durat 9 ore. Cei doi au postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ei, aflându-se într-un peisaj care îți taie respirația.

Cei doi s-au bucurat de frumusețile naturii, s-au distrat și au gustat din specialitățile gastronomice ale locului. Momentele au fost împărtășite cu cei de acasă, pe care Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au decis să îi aducă cât mai aproape în povestea lor.

„Prima cafea în Bali”, a scris bucătarul în dreptul fotografiei postate pe rețelele de socializare.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut după întoarcerea de la „America Express”. Cât de mult a slăbit juratul de la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu și logodnica lui, concurenți în America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează una dintre echipele care vor intra din 15 ianuarie în cursa „America Express”. Cei doi formează un cuplu de aproape un an și au păstrat discreția la începutul relației.

În reality-showul de la Antena 1, concurenții au ocazia de a se cunoaște mult mai bine, iar confilictele în timpul emisiunii nu au încetat să apară. Dorința de a câștiga și agitația și-au pus amprenta și pe Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Chiar în fața camerelor de filmat, cei doi au avut un schimb de replici la „America Express”.

Deși între ei este o diferență de vârstă de 17 ani, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt îndrăgostiți ca doi adolescenți, iar celebrul bucătar nu scapă nicio ocazie pentru a-i arăta actriței cât de mult înseamnă pentru el.

Doina Teodoru a împlinit pe 15 noiembrie vârsta de 33 de ani, iar chef-ul a ales să o sărbătorească într-un cadrul intim. Mai întâi a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de iubita sa, însoțită de mesajul „La mulți ani!”

Citește și: Doina Teodoru a împlinit 33 de ani! Cum arăta iubita lui Cătălin Scărlătescu înainte să ajungă celebră. Imagini neștiute

Pe Drumul Aurului cei doi se vor lupta și vor încerca să dea tot ce au mai bun pentru a putea ajunge cât mai departe în concurs, iar mai apoi să cucerească trofeul.

Iată lista completă a concurenților care vor participa la America Express:

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru

  • Andreea Bălan și Andreea Antonescu
  • Puya și soția lui, Melinda,
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu
  • Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter