Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu și de cât timp formează cei doi un cuplu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 mai 2022, 15:37

Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) este rezervat când vine vorba despre viața sa privată. De curând, însă, juratul „Chefi la cuțite” a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de iubita lui. Imaginea a fost surprinsă în Aeroportul Henri Coandă din București, înainte ca perechea să plece în vacanță în Thailanda.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu și de cât timp formează cei doi un cuplu

Potrivit EVZ.ro, bucătarul și iubita lui formează un cuplu de 4 luni. Perechea a fost surprinsă de fotoreporterii publicației online luând masa într-un restaurant din București, înainte de a pleca în vacanță. Potrivit aceleiași surse, cuplul a mâncat stridii și a băut un vin alb înainte de a părăsi localul din Capitală.

Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu actrița Doina Teodoru (32 de ani), câștigătoarea sezonului 3 „iUmor”. Între bucătar și actriță este o diferență de vârstă de nu mai puțin de 17 ani. Doina a urmat cursurile Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, în prezent jucând în piese ale mai multor teatre din Capitală și nu numai.

Cel mai recent, Doina a jucat în piesa „Te iubesc, dar nu pe tine”, la Teatrul Elisabeta din București. „I-am zis mamei într-o zi că eu vreau să mă fac actriță și cu asta am rămas. Apoi, prin clasa a șaptea sau a opta, am văzut la Teatrul Muzical din Galați o piesă pusă în scenă de cei de la UNATC, «Fluturii sunt liberi», și mi-am zis că asta e ceea ce îmi doresc și eu să fac în viață: teatru!”, declara Doina în mai 2017, pentru viata-libera.ro.

În același interviu, întrebată dacă vreo vedetă din roast-ul de la „iUmor” i-a reproșat că a făcut glume pe seama ei, Doina a mai spus: „Da, chiar după momentul de la audiții, mi-a scris pe Facebook Aurelian Temișan, cu o atitudine relativ agresivă. Am încercat să fiu cât am putut de diplomată, dar nu m-am putut abține să nu încep momentul din finală cu el. Suntem și colegi la teatru, chiar dacă nu avem mari tangențe. Știu, însă, că el lucrează mai mult cu un fost profesor de-al meu din facultate, așa că nu vreau să mă gândesc cât l-o fi bătut la cap pe săracul om”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

La ce intervenție estetică a apelat chef Cătălin Scărlătescu

Mihai Petre, declarații în lacrimi despre pierderea tatălui său. „Era baza familiei noastre”

Cristina Spătar, despre plecarea în Anglia: „Mi-ar plăcea să fac pasul ăsta pentru copii”

În decembrie 2020, Cătălin Scărlătescu declara: „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu, dacă am prins o chestie care nu îmi place, fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai spus Cătălin Scărlătescu atunci, la Antena Stars.

În august 2021, sora juratului „Chefi la cuțite”, Carmen, a dezvăluit: „Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Mă rog la Dumnezeu (n.r.: să fie femeia care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta este ceva foarte serios și special”.

„Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia în emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (n.r.: să devină părinți), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a completat Carmen, la Antena Stars.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter