Îl recunoști? Cine este bărbatul celebru din fotografie

De Unica.ro, pe

În iunie 2020, cu ocazia Zilei Copilului, vedeta de televiziune a publicat o fotografie cu el din copilărie. În dreptul imaginii, bărbatul a fost scurt și la obiect, scriind: „La mulți ani, copii!”.

Îl recunoști? Cine este bărbatul celebru din fotografie

„Frumos cu cravată de pionier. Felicitări!; Erai frumos de mic!; V-a rămas blândețea în priviri… Aveți grija să o păstrați!; Cât păr aveai… și acum deloc!; Parcă ești Pistruiatu’; Drăgălaș!; Ce copil frumos erai”, au fost câteva dintre comentariile postării.

În prezent, vedeta formează un cuplu cu o tânără a cărei identitate nu a dezvăluit-o încă. „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV.

Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, spunea în decembrie 2020. Dacă încă nu l-ați recunoscut, copilul din fotografie este Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Văduva lui Dan Spătaru, Sida Spătaru, în depresie după moartea artistului

Soprana Daniela Vlădescu, despre fosta relație cu Nicu Ceaușescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă”

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

La ce intervenție estetică a apelat Cătălin Scărlătescu în 2020

Cătălin Scărlătescu a apelat anul trecut la o intervenție estetică. Este vorba despre o blefaroplastie sau, în termeni uzuali, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochilor.

Estetic, pe chef îl deranja aspectul căzut al pielii din jurul ochilor lui, iar, în urma controlului, specialistul i-a recomandat o blefaroplastie.

Cătălin Scărlătescu a fost supus intervenției înaintea finalei sezonului 8 Chefi la cuțite. Potrivit Click!, intervenția durează în jur de o oră. Se realizează anestezia locală, apoi, cu ajutorul bisturiului, pielea în exces este îndepărtată.

Într-o săptămână, pielea este vindecată. Tot potrivit Click!, o astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, potrivit.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter