Cătălin Scărlătescu și Iuliana Luciu, schimb de replici pe Instagram. Ce se întâmplă între cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 iulie 2021, 12:59

Chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani), unul dintre cei trei jurați din show-ul culinar “Chefi la cuțite”, de la Antena 1, se află zielele acestea într-o vacanță în Grecia. Celebrul burlac expert în gastronomie a ales insula Mykonos pentru a se bucura tot ce are vara mai bun și mai frumos de oferit.

Chef Scărlătescu este renumit nu doar pentru calitățile sale de bucătar, dar și cu stilul său caracteristic de a flirta cu diverse doamne sau domnișoare frumoase, în scopul găsirii unei partenere de viață.

Citeşte şi: Iuliana Luciu și Cristian Mitrea formează un cuplu? Cum au fost surprinși?

Citeşte şi: Cristina Cioran a născut înainte de termen. „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre infidelitățile lui Reghecampf: „Îi iau apărarea. Orice om poate greși…”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre secretul siluetei perfecte. Ce mănâncă pentru a arăta atât de bine

Așa se face că în urmă cu o zi, a apărut pe rețelele de socializare un schimb de replici fierbinți între el și Iuliana Luciu (34 de ani), sora mai mica a faimoasei Nicoleta Luciu (40 de ani). Totul s-a întâmplat când chef Scărlătescu a postat o fotografie în care lângă el apare bucătarul turc Nusret Gökçe, poreclit Salt Bae datorită modului inedit în care adaugă sare pe preparatele sale.


“Te-ai dus să îl mai înveți niște rețete” i-a scris Iuliana Luciu lui Scărlătescu în dreptul postării, imediat după publicarea fotografiei. La care chef i-a răspuns: “E fenomen!”, menționând numele Iulianei. Sora Nicoletei Luciu a profitat de faptul că Scărlătescu a reacționat la mesajul ei și i-a mai dat o replica întrebând, mai în glumă, mai în serios, la cine se referă când a spus că “e fenomen”, la ea sau la Nurset.

Cătălin Scărlătescu, mereu îndrăgostit  

Cătălin Scărlătescu își ține viașa personală departe de ochii publicului. Deși s-a tot vorbit în presă că e lar avea o relație pe care o ține ascunsă, până acum nu s-a afișat cu iubita lui și nici nu a venit vreodată vorba despre o posibilă căsătorie.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație. (…) De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”,  mărturisea Cătălin Scărlătescu în urmă cu un an, la Antena Stars.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter