Cât costă un cozonac și o oală de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu, dacă le vrei pe masa de Crăciun

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2022, 11:06

De pe masa de Crăciun nu pot lipsi produsele tradiționale. Acestea fac parte an de an din meniul fiecărui român în ziua de sărbătoare. Chef Cătălin Scărlătescu are și el o rețetă proprie pentru cozonac și sarmale

Mai mult, juratul emisiunii culinare de la Antena 1 își vinde produsele pe internet, pentru ca cei care nu au timp în această perioadă să gătească produsele tradiționale, să aibă ocazia să se bucure de savoarea lor.

Cu cât se vinde cozonacul lui Cătălin Scărlătescu

Cozonacul lui Chef Scărlătescu, juratul emisiunii „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1 este pregătit după o rețetă tradițională.

Preparatul păstrează gustul autentic românesc și este frământat doar din ingrediente naturale. În compoziția lui, Cătălin Scărlătescu folosește făină de cea mai bună calitate, ouă, unt belgian cu 80% grăsime.

Citește și: Forme de cozonac pentru Crăciun și Revelion

Pentru a da savoare preparatului său, vedeta de la Antena 1 folosește și câteva ingrediente premium, iar rețeta promite o abundență de nucă, ciocolată belgiană și rahat.

Cât costă un cozonac și o oală de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu. Pe siteul pentru comenzi, comerciantul anunță că livrarea se face in ambalaje de unica folosință, iar prrodusele sunt făcute manual și livrate reci. Decorarea lor diferă, de asemenea de la un preparat la altul. Prețul pentru un astfel de cozonac, comandat online, este de 98 lei.

Pe lângă tradiționalul cozonac, Chef Cătălin Scărlătescu oferă oamenilor posibilitatea de a gusta și din sarmalele pe care acesta le prepară.

Cătălin Scărlătescu vinde cozonac și sarmale pe internet

Sarmalele păstrează și ele la bază rețeta tradițională, vedeta Antene 1 adăugând câteva secrete pe care numai un bucătar cu experiență le cunoaște. Cătălin scărlătescu își alege cu atenție ingredientele cu ajutorul cărora pregătește sarmalele pentru masa de Crăciun.

Acestea sunt apoi fierte la foc mic, timp de mai bine de patru ore, în oale special destinate pentru astfel de preparate. Astfel, varza murata, carnea suculenta si condimentele naturale se transforma in cele mai bune sarmale.

Citește și: Anna Lesko, rețetă specială de cozonac: „Așa îmi place. Multă umplutură și mai puțină cocă”. Ingredientele de care ai nevoie

Ingredientele pe care Cătălin Scărlătescu le folosește pentru celebrele lui sarmale sunt: carnea de porc, carnea de vita, orez, mărar, usturoi, foi de dafin, piper, sare, ciolan afumat, varză murată, sos de roșii, ceapa.

Cât costă un cozonac și o oală de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu. Ca și în cazul cozonacilor, și pentru sarmale, livrarea se face in ambalaje de unica folosință, iar prrodusele sunt făcute manual și livrate reci. Decorarea lor diferă, de asemenea de la un preparat la altul. Prețul diferă în funcție de cantitatea dorită. Pentru 12 bucăți doritorii vor plăti aproximativ 60 de lei, în timp ce pentru 27 de sarmale vor scoate din buzunar 134 de lei.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter