Cum își menține Cătălin Scărlătescu greutatea constantă de trei ani

De Unica.ro, pe

Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) reușește să își mențină greutatea constantă de trei ani. Fostul jurat de la “Chefi fără limite” a reușit performanța de a slăbi peste 50 de kilograme în urmă cu câțiva ani, iar de atunci nu s-a mai îngrășat. Secretul lui Scărlătescu este limitarea porțiilor de mâncare.

Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de 3 ani – a declarat, pentru Impact, Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: La ce aliment a renunțat Cătălin Scărlătescu și a slăbit peste 50 de kilograme

Citeşte şi: Actorul Șerban Pavlu, despre hărțuirea sexuală din industria filmului și a teatrului: „Cunosc zeci de colege care mi-au vorbit despre asta”

Citeşte şi: Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America. „NOI suntem mândri!”

Citeşte şi: Nicoleta Luciu se duce săptămânal la clinica de înfrumusețare. De ce problemă încearcă să scape

Despre alimentația din timpul procesului de slăbire, Scărlătescu spune că aceasta era bazată pe fructe și legume proaspete, fără carbohidrați sau alimente de origine animală.

Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete – a dezvăluit Chef Scălătescu, în urmă cu câteva luni.

Fostul jurat de la “Chefi fără limite” a mai spus că renunțatul la pâine a avut o contribuție extraordinară în lupta sa cu kilogramele. Cheful a renunțat de tot la consumul de pâine, iar acest lucru a contribuit la accelerarea pierderii kilogramelor nedorite.

Chef Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru (32 de ani), au acceptat provocarea de a participa la America Express. Cei doi urmează să parcurgă Drumul Aurului, un traseu de 7000 km ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Ei vor avea la dispoziție 1 euro pe zi și vor fi nevoiți să găsească singuri transport, mâncare și cazare.

Vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! – a mai spus Cătălin Scărlătescu înainte de a pleca la filmările pentru reality show-ului de la Antena 1.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter