Kevin Hart va deveni din nou tată

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 martie 2020, 13:32
Kevin Hart (40 de ani) va deveni din nou tată. Soția sa, Eniko Parrish Hart, este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unei postări pe Instagram.

Eniko și Kevin au postat pe rețeaua de socializare o imagine în care se vede burtica de gravidă a soției actorului, fotografia fiind însoțită de mesajul: „baby#2 în mijlocul a tot ce se întâmplă ne numărăm binecuvântările și nu am putea fi mai recunoscători. în curând vom fi o familie de 6!”

Cei doi mai au  împreună un băiat, Kenzo, în timp ce comediantul mai are o fată, Heaven, în vârstă de 15 ani, și un băiat, Hendrix, de 12 ani, cu fosta sa soție, Torrei Hart.

Veștile despre bebeluș vin la șase luni după ce Kevin Hart a suferit o operație la coloană în urma unui accident de mașină care aproape i-a fost fatal. De atunci, actorul a realizat că nu poate lua viața „de-a gata”.

Recent, Hart a declarat: „Realizezi că nu deții controlul. La sfârșitul zilei, totul se poate sfârși. Așadar, nu lua de-a gata ziua de azi”.

Nu încerc să mă întorc de unde am plecat. Vreau să fiu mai bun ca înainte. Este ca o resuscitare. Simt că cealaltă versiune a mea a murit în acel moment și această nouă versiune s-a născut pentru a înțelege și pentru a face bine”, a mai spus actorul.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kevin Hart și soția sa, Eniko.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter