Katy Perry este însărcinată

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 05 martie 2020, 10:45
Katy Perry este însărcinată. Acesta este primul copil al artistei cu actorul Orlando Bloom. Cântăreața a confirmat sarcina în ultimul ei videoclip, în care își expune burtica de gravidă.

De asemenea, Katy le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că se simte ușurată că acum poate împărtăși vestea cu ei.

Perry, în vârstă de 35 de ani, a scris un mesaj pe Twitter la doar câteva minute după lansarea videoclipului: „Sunt atât de fericită că nu mai trebuie să îmi acopăr burta”.

Citește și: Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit

Întrebată cum se simte ca viitoare mamă, artista a spus că este nerăbdătoare și ușurată în același timp că poate împărtăși marea veste cu întreaga lume.

Sunt încântată, suntem încântați, suntem fericiți. Este probabil cel mai mare secret pe care am fost nevoită să îl păstrez. M-am gândit să vă spun în cel mai frumos mod, printr-o piesă muzicală”, a declarat Katy Perry, citată de Daily Mail.

Cântăreața, care s-a logodit cu Orlando Bloom pe 14 februarie 2019, a mai fost odată căsătorită. Acesta s-a măritat cu comediantul Russell Brand în anul 2011, însă au divorțat după câteva luni.

Citește și: Katy Perry amână nunta cu Orlando Bloom

Bebelușul care urmează să vină pe lume în vară, este cel de al doilea copil al lui Bloom (43 ani). Actorul mai are un fiu, Flynn, în vârstă de 9 ani, cu Miranda Kerr.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Katy Perry și Orlando Bloom, precum și primele imagini cu burtica de gravidă a artistei.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter