Orlando Bloom, despre relația cu Katy Perry: „Ne luptăm cu emoțiile și creativitatea”

De Oana Savin, pe

Orlando Bloom a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Katy Perry, cu care are și un copil. Actorul în vârstă de 46 de ani, care de obicei este rezervat când vine vorba de viața sa personală, a mărturisit că mai există și neînțelegeri între el și logodnica sa.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt ocupați cu propriile proiecte, însă găsesc timp și pentru familia lor.

Orlando Bloom, dezvăluiri despre relația cu Katy Perry

Celebrul actor a declarat că relația cu logodnica sa merge într-o direcție foarte bună, cu toate că, din când în când, mai există și neînțelegeri.

„Ne aflăm în două locuri diferite. Eu nu îl înțeleg în mod necesar pe al ei și cred că nici ea nu îl înțelege pe al meu”, a explicat Bloom.

Katy Perry este o artistă cunoscută la nivel mondial și, potrivit Daily Mail, are un salariu de 25 milioane dolari la American Idol, în timp ce Orlando Bloom filmează show-ul Carnival Row cu Cara Delevingne.

„Câteodată lucrurile sunt foarte, foarte provocatoare. Nu voi minți. Ne luptăm cu emoțiile și creativitatea noastră”, a mărturisit actorul.

„Cred că suntem amândoi conștienți de faptul că suntem binecuvântați că suntem atât de conectați și nu există niciodată vreun moment de plictiseală”, a mai spus Bloom.

La scurt timp după nașterea fiicei lor, Daisy, Orlando a declarat pentru The Guardian că nu mai au parte de suficient de multe momente intime, însă este de înțeles întrucât „tocmai s-a născut bebelușul”.

Citește și: Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

Citește și: S-au căsătorit Katy Perry și Orlando Bloom în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Citește și: Orlando Bloom, despre accidentul care i-a marcat viața: „Mi-au spus că nu voi mai putea merge niciodată!”

Citește și: Katy Perry, la un pas să se sinucidă din cauza lui Orlando Bloom

Actorul a ales „să se ascundă de lume”

Orlando Bloom a devenit cunoscut în urmă cu 20 de ani, când l-a interpretat pe elful Legolas în trilogia „Stăpânul inelelor”.

A urmat un alt film de succes, care i-a adus recunoaștere în industria cinematografică. Bloom i-a dat viață lui Will Turner, în filmele „Pirații din Caraibe”.

Pentru a evita crizele personale cu care s-au confruntat alte staruri, îndrăgitul actor, care s-a convertit la budism, a început să se ascundă de lume.

Actorul a comparat celebritatea cu „a intra într-un vehicul în flăcări”.

„Asigură-te că ai o echipă de siguranță deoarece practic trebuie să ai un costum ignifug, o cască, mănuși, trebuie să intri în costum și toată lumea va spune: „Dumnezeule, uită-te la el”, a explicat vedeta de la Hollywood.

Deși acum formează un cuplu cu Katy Perry, în trecut Orlando Bloom a fost căsătorit cu Miranda Kerr, cu care are un băiat în vârstă de 12 ani, Flynn. Cei doi au divorțat în anul 2013.

Katy și Orlando și-au început relația în 2016, iar în august 2020, a venit pe lume și fetița lor, Daisy.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Orlando Bloom și Katy Perry

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter