Kate Middleton, ținută-tribut pentru Prințesa Diana, la slujba de Paște

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 11:57

Duminică, 17 aprilie, Ducii de Cambridge, Kate Middleton (40 de ani) și Prințul William (39 de ani), însoțiți de copiii cei mari, Prințul George (8 ani) și Prințesa Charlotte (6 ani), au participat la slujba de Paște susținută la Capela St. George de la Castelul Windsor. Mezinul, Prințul Louis (3 ani), nu a fost prezent.

Kate Middleton, ținută-tribut pentru Prințesa Diana, la slujba de Paște

Kate a optat pentru o creație Emilia Wickstead, o rochie-trench în nuanța baby blue, accesorizată cu un plic de aceeași culoare, o bentiță și o pereche de pantofi stiletto, ambele de un albastru puțin mai închis, și cercei cu perle. Ducesa a mai purtat aceeași rochie în Luxemburg în 2017.

Fiica Ducesei, Prințesa Charlotte, a purtat o ținută în nuanțe similare, o rochie cu imprimeu floral și guler Peter Pan, dressuri baby blue, cardigan royal blue și pantofi negri. Prințul William și Prințul George au optat pentru costume royal blue. William a purtat o cravată vișinie, iar George una albastră cu buline.

În 1987, tot la slujba de Paște, Prințesa Diana, mama Prințului William, a purtat un outfit similar celui ales de Kate, o rochie-trench Catherine Walker baby blue, accesorizată cu o pălărie în aceeași nuanță, plic, maletă, dressuri, pantofi și mânuși albe.

Reinterpretând ținuta Prințesei Diana, Kate Middleton subliniază încă o dată cât de importantă este mama Prințului William pentru familia lor, dând dovadă de respect și de dragoste pentru ea, chiar și la 25 de ani de la dispariția sa.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a făcut Prințul William când a aflat că mama lui, Prințesa Diana, a murit

Ce au purtat Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Prințesa Diana s-a stins din viață pe 31 august 1997, în urma unui accident rutier petrecut în Paris, Franța. În momentul producerii accidentului, mașina în care Diana se afla alături de partenerul ei, Dodi Fayed, era urmărită de paparazzi.

Fayed și șoferul, Henri Paul, au murit de asemenea, singurul supraviețuitor fiind bodyguardul Prințesei Diana, Trevor Rees-Jones. Ancheta derulată în Franța a arătat că accidentul a fost produs din cauza șoferului, care consumase alcool înainte de a urca la volan, și din cauza persistenței paparazzilor.

În 1998, Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi Fayed, a demarat o anchetă personală pentru a afla cauza producerii accidentului. Mohamed considera vinovată familia regală, în special pe fostul soț al Dianei, Prințul Charles (73 de ani), și serviciile secrete din Marea Britanie, MI6.

Alături de Prințul Charles, Diana a avut doi fii, Prințul William și Prințul Harry (37 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter