Kate Middleton, ținută de aproape 1.000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 13:34

Kate Middleton (39 de ani) a fost invitată miercuri, 24 noiembrie, la liceul Nower Hill, din Londra, pentru a participa la o lecție deschisă despre neuroștiință și importanța dezvoltării cerebrale în perioada copilăriei. Tema acestei discuții a fost propusă de reprezentanții departamentului de psihiatrie al Universității Oxford pentru a sublinia cât de importanți sunt primii cinci ani din viața unui copil pentru dezvolatrea lui ulterioară.

Ducesa de Cambridge s-a declarat extrem de încântată de acest proiect în care s-a implicat și a reușit, în stiul ei caracteristic, să se facă plăcută de elevii cu care a vorbit. Elevii, cu vârste de 12 – 13 ani, nu au aflat de vizita Ducesei, decât cu 15 minute înainte ca ea să intre în clasă.

“Foarte bine, felicitări! Mi se pare foarte interesant subiectul. Chiar mă pasionează să aflu mai multe despre creierul unui bebeluș, despre cum se dezvoltă el în primii ani de viață și cum influențează acest lucru viitorul adult”, a spus Ducesa, citată de people.com.

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Citeşte şi: Psihiatru, despre live-ul controversat al lui George Burcea: „Când ești un pic frustrat, faci ca orice narcisist”

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Kate Middleton, coafură de senzație la concertul anual Royal Variety Performance

Profesorii au fost încântați de naturalețea Ducesei și de cât de deschisă a fost cu elevii.

“A făcut ca totul să pară foarte ușor pentru ei, fiind receptivă la limbajul corpului lor și știind cum să se comporte când simțea că intervin emoțiile sau teama lor. A coborât la nivelul lor și i-a întrebat pe fiecare în ce limbă comunică, pentru a se putea face înțeleasă. S-a implicat foarte mult și a avut un dialog excepțional cu ei”, a spus Louise Voden, directorul liceului.

Vizita Ducesei la lieul Nower Hill a atras și atenția publicațiilor mondene, care i-au studiat cu atenție ținuta vestimentară aleasă pentru acel moment.

Ducesa a purtat un palton fuchsia, marca Hobbs, în valoare de 470 de lire sterline, o helancă în aceeași nuanță, de 75 de lire și o pereche de pantaloni negri. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri, cu toc cui, semnați Gianvito Rossi, în valoare de 400 de lire sterline.

Vezi ținuta completă a Ducesei Kate Middleton în galeria foto de mai sus.

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter