Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 12:40

Kate Middleton (39 de ani), soția Prințului William (39 de ani), a ajuns din nou în atenția presei mondene după ce a fost fotografiată de paparazzi mergând pe stradă cu poșeta deschisă. Kate și William au participat în urmă cu câteva zile la summitul dedicat schimbărilor climatice din 2021, COP26, ce a avut loc în Glasgow, și au fost fotografiați după ce au coborât din tren. Ducesa de Cambrigde era îmbrăcată într-o ținută casual și avea o poșetă voluminoasă tip sacoșă, ce părea umplută până la refuz cu diverse obiecte. Geanta, semnată Smythson, a mai fost purtată de Kate și cu alte ocazii și este estimată la circa 645 de lire sterline.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Poate a omis să o închidă sau poate, fiind prea plină, nu a mai putut face acest lucru, dar cert este că soția Prințului William a mers pe stradă cu geanta deschisă, iar trecătorii au putut observa ce are în ea. Din câte se vede în fotografia apărută pe Twitter, în geanta ducesei se afla un laptop și un dosar.

Potrivit expertului în analiza membrilor Casei Regale Britanice, Angela Mollard, pe lângă laptop și dosar, Kate ar mai fi avut la ea și o trusă de machiaj și un pachet cu șervețele.

“Cred că a uitat să o închidă. Avea la ea laptopul și un dosar cu șină. De obicei, Kate poartă mereu la ea și o trusă de machiaj și șervețele pentru ten. Are trei copii acasă, deci, probabil, avea la ea și un pachet cu stafide și un baton cu cereale musli, nu credeți?”, le-a spus Mollard prezentatorilor emisiunii Morning Show, dezbătând conținutul genții ducesei, informează express.co.uk.

Kate Middleton, apariție de senzație într-o rochie ce valorează mai puțin de 100 lei

În urmă cu o lună, Kate Middleton a participat la o dezbatere legată de educația din pandemia de COVID-19, denumită “Copiii lui 2020” și a ales să poarte o ținută simplă, dar foarte cochetă. Ducesa de Cambrige i-a surprins atunci pe criticii de modă britanici cu o rochie cadrilată, alb-negru, semnată Zara, estimate la prețul de 16 lire sterine, circa 95 de lei. Ducesa și-a accesorizat atunci rochia cu o pereche de pantofi clasici, cu toc subțire, de culoare gri.

Citeşte şi: Ce mesaj le-a transmis Dani Oțil celor care se laudă că țin post

Citeşte şi: Meniul de Crăciun al Reginei Marii Britanii, dezvăluit de un fost bucătar al Casei Regale

Citeşte şi: Anamaria Prodan și Carmen Harra, schimb de replici dure. De la ce a pornit scandalul

Citeşte şi: Câte operații estetice are Vica Blochina. „Unele dintre ele nu le-aș mai face”

Secretul ducesei Kate Middleton pentru un ten perfect și un păr superb

Chiar dacă face parte din familia Regală Britanică, nu înseamnă că ducesa Kate Middleton folosște tratamente costisitoare pentru a-și menține frumusețea. Soția Prințului William are un truc de înfrumusețare ce poate fi folosit de oricine. Kate folosește uleiul de măceșe pentru ten și păr.

“Kate folosește ulei de măceșe în rutina zilnică de îngrijire. Pur și simplu adoră efectele sale asupra pielii ei. Mama ei, Carol Middleton îț folosește și ea”, a spus, acum câteva luni, o sursă apropiată ducesei de Cambridge.

Uleiul de măceșe este bogat în vitamina A, vitamina C si vitamina E, contribuie la  stimularea producției de colagen, combate efectele radicalilor liberi și are efect de  anti-îmbătrânire.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter