Kate Middleton și Prințul William, simbolul eleganței la gala BAFTA. Prințesa a îmbrăcat o superbă rochie albă

De Simona Tudorache, pe

Prințul William și Kate Middleton au făcut senzație, duminică seara, la gala Premiilor BAFTA, la Royal Festival Hall din Londra, și au cucerit audiența cu ținutele purtate. Cei doi nu au mai apărut la eveniment din 2020, dar și-au luat acum revanșa.

Prințul și Prințesa de Wales au revenit la îndatoririle regale după ce au petrecut jumătate din luna februarie cu cei trei copii ai lor. Familia s-a mutat de la Londra la Windsor în timpul verii. Acum, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au mai mult spațiu de mișcare și pot petrece mai mult timp în aer liber.

Kate Middleton a strălucit într-o rochie Alexander McQueen

Cuplul regal a atras toate privirile pe covorul roșu. Prințesa de Wales a purtat o rochie Alexander McQueen, albă, cu umărul dezgolit și mănuși negre, iar William și-a făcut apariția într-un costum negru de catifea, papion și cămașă albă.

Kate și-a accesorizat look-ul cu cercei eleganți din aur, cu flori roz, care se găsesc la Zara. Bijuteriile, care aveau aplicații cu strasuri, costă doar 18 lire sterline. De asemenea, Prințesa a optat pentru un clutch negru de la Jimmy Choo și pantofi aurii de la Aquazurra, care au dat un pic de strălucire aspectului ei și un machiaj discret. Mănușile, care ajungeau deasupra coatelor, erau de la Cornelia Parker.

Kate Middleton a participat la eveniment și când era însărcinată

Prințesa a mai purtat rochia albă cu corset, care îi scotea talia în evidență, și la ceremonia BAFTA din 2019. Ea ales să recicleze ținuta pentru prestigiosul eveniment din weekend și să facă mici ajustări.  

Cuplul a sosit la eveniment pentru a urmări ceremonia de premiere și a întâlni câștigătorii categoriei și nominalizații la premiul EE Rising Star. Prințul William , în vârstă de 40 de ani, este președintele BAFTA din 2010.

Prințesa a purtat și în 2020 o rochie cu auriu și alb

Kate Middleton s-a alăturat prima dată soțului ei la acest eveniment în 2017. În 2018, când a strălucit, de asemenea, pe covorul roșu, Prințesa era însărcinată cu Prințul Louis. Atunci, ea a îmbrăcat o rochie uimitoare de culoare verde intens, Jenny Packham, cu centură neagră.

În 2020, Prințesa de Wales a optat tot pentru o rochie Alexander McQueen, în auriu și alb, pe care purtat-o anterior în timpul unei cine de stat în Malaezia, în 2012.

Kate Middleton și William au primit titlurile de Prinț și Prințesă de Wales de la Regele Charles, după ce acesta a urcat pe tron, ​​după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, în septembrie 2022.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter