Kate Middleton și Prințul William, gesturi intime pe covorul roșu. Prințesa de Wales a uitat de protocol, la BAFTA / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 februarie 2023, 10:08

Kate Middleton a uitat de protocol și și-a atins soțul, Prințul William, pe covorul roșu, la gala premiilor BAFTA.

Prințesa de Wales este cunoscută pentru faptul că urmează cu strictețe protocolul, ea și William păstrând, de obicei, o mică distanță între ei. Spre deosebire de Prințul Harry și Meghan Markle, care apar tot timpul în public ținându-se de mână, Catherine și William nu se ating deloc. Până acum.

Kate Middleton și Prințul William, gesturi intime la BAFTA

Prinții de Wales nu se tem să își arate părțile iubitoare și jucăușe atunci când se află pe covorul roșu. Cei doi au participat, duminică seară, la cea de a 76-a ediție a premiilor BAFTA, unde Kate a surprins pe toată lumea cu comportamentul ei.

În timp ce mergeau pe covorul roșu, Prințesa Catherine a atins fundul soțului ei, dându-i o palmă, într-un mod jucăuș.

Momentul a fost surprins de Vogue, care a postat clipul pe Instagram.

„Prințesa Kate i-a dat Prințului William o palmă de iubire în timp ce au ajuns la BAFTA 2023, arătând că și regalitățile sunt la fel ca noi – doi soți obișnuiți, care câteodată simt nevoia să își arate sentimentele”, au scris cei de la Vogue în descrierea filmului postat pe rețeaua de socializare.

La eveniment, Kate Middleton și Prințul William au venit zâmbitori, pregătiți pentru o noapte memorabilă. Prințesa a uimit încă din momentul în care a călcat pe covorul roșu, prin ținuta sa. Mai ales că rochia purtată la BAFTA 2023 este aceeași, puțin modificată, pe care a purtat-o la gala premiilor BAFTA din 2019.

Citește și: Piesa vestimentară pe care Kate Middleton o are în garderobă de peste 10 ani. Prințesa de Wales a purtat-o din nou

Citește și: Kate Middleton a rămas la fel de modestă. Cât costă sacoul cu care s-a afișat soția Prințului William

Kate și William, prezenți la momentul onorării Reginei Elisabeta

Helen Mirren, care a jucat rolul regretatei regine Elisabeta a II-a în serialul „The Crown”, i-a adus fostului monarh un tribut în cadrul decernării premiilor BAFTA, în timp ce William și Kate Middleton se aflau în public.

Mirren, în vârstă de 77 ani, a ținut să îi mulțumească regretatei suverane pentru „suportul loial” pe care aceasta l-a arătat industriei britanice de film, de-a lungul domniei sale istorice.

Citește și: Kate Middleton, întâlnire emoționantă cu profesorul de istorie: „Îmi învăț copiii ceea ce m-ați învățat”

Citește și: Mama lui Kate Middleton, siluetă impecabilă la 68 de ani. Ce face de arată atât de bine

„Filmul britanic nu ar fi fost unde este astăzi fără suportul ei loial. În 1952, întreaga lume s-a uitat la încoronarea ei. Din acel moment, ea fost fără îndoială conducătoarea națiunii, dar la fel de misterioasă ca un star de cinema”, a spus Helen Mirren în discursul ei, potrivit People.

„Cine altcineva i-ar întâlni pe cei mai faimoși cântăreți, actori și interpreți din lume și i-ar transforma în distribuția ei de susținere? De-a lungul domniei sale de 70 de ani, ea a cunoscut cele mai mari staruri ale cinematografiei și a asistat la evoluția epocii de aur a Hollywood-ului, până la nașterea Blockbuster-ului. Majestatea Sa a fost în primul rând la toate acestea”, a mai spus Mirren.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul William la gala premiilor BAFTA 2023.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter